Αρχική Fun Time Κατασκευές για τη Μαμά Μια νοσταλγική κάρτα για τη γιορτή της μητέρας!

Μια νοσταλγική κάρτα για τη γιορτή της μητέρας!

FotorCreated

Μια παλιά φωτογραφία της μητέρας σας όταν ήταν κι αυτή παιδί, ίσως είναι το καλύτερο δώρο για εκείνη, για τη γιορτή της μητέρας!  Αν μπορείτε να την ρετουσάρετε και να την μεγεθύνετε τότε προσθέστε και δαντέλες για να είναι το αποτέλεσμα vintage!

Διαλέξτε ένα χρωματιστό χαρτόνι για να την κολλήσετε και αφήστε αρκετό περιθώριο τριγύρω για να κολλήσετε χάρτινες δαντέλες!

Αν κάνετε μια αναζήτηση στο διαδίκτυο «Χάρτινα σεμεδάκια», «χάρτινες δαντέλες», θα βρείτε τα καταστήματα που τις πωλούν! Θα τις βρείτε σε στρογγυλό και σε παραλληλόγραμμο σχήμα. Μπορείτε να αφαιρέσετε το εσωτερικό και να μείνει μόνο η δαντέλα. Κολλήστε το σε ένα ίδιου μεγέθους χρωματιστό χαρτόνι, με τη φωτογραφία στο κέντρο!

Καλή επιτυχία!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.