Αρχική Fun Time Μια όμορφη και πρακτική θήκη για τις ξυλομπογιές!

Μια όμορφη και πρακτική θήκη για τις ξυλομπογιές!

thiki gia xylobogies Προμηθευτήκατε τις καινούργιες ξυλομπογιές του μικρού μαθητή αλλά μόλις διαπιστώσατε ότι δεν  έχετε και μια δεύτερη κασετίνα για να τις φυλάξετε. Εάν τα χεράκια σας "πιάνουν", δεν έχετε παρά να φτιάξετε μαζί με το παιδί την κασετίνα του.

Τι θα χρειαστείτε:

ένα ύφασμα ανθεκτικό

κορδέλες διακοσμητικές

κοπίδι

χάρακα

Θα πάρετε αρχικά το ύφασμα και με τη βοήθεια  ενός μολυβιού και ενός χάρακα  θα κεντράρετε και θα υπολογίσετε πόσες θήκες χρειάζεστε για τις ξυλομπογιές. Εν συνεχεία θα πάρετε το κοπίδι και θα κόψετε προσεκτικά και διακεκομμένα τις γραμμές που ήδη έχετε χαράξει. Στις άκρες κάθε πλευράς της κασετίνας θα ράψετε από μια κορδέλα για να μπορεί το παιδί να δέσει το τσαντάκι του!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.