Αρχική Fun Time Μια ονειροπαγίδα με παλιά κονσερβοκούτια

Μια ονειροπαγίδα με παλιά κονσερβοκούτια

ονειροπαγίδα με κονσέρβες Ξέρετε ότι τα παλιά κονσερβοκούτια με μια μικρή μετατροπή μπορούν να γίνουν μια παιχνιδιάρικη ονειροπαγίδα που θα χαρίσει χρώμα και στιλ στο παιδικό δωμάτιο; Σαββατοκύριακο λοιπόν ενόψει και μπορείτε μαζί με τα παιδιά να κάνετε την κατασκευή αυτή!

Τι θα χρειαστείτε:

παλιά κονσερβοκούτια/ κουτιά από καφέ

χρώματα

πινέλο

χοντρό σκοινί

ψαλίδι

σφυρί

ένα στεφάνι/ κυκλικό σωλήνα

Τα παλιά κονσερβοκούτια θα τα ξεπλύνετε καλά και θα τα βάψετε πλήρως με τα χρώματα της επιλογή σας. Αφού στεγνώσουν είστε έτοιμοι να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα της κατασκευής. Θα γυρίσετε ανάποδα τα κονσερβοκούτια και με ένα σφυρί θα κάνετε στο κέντρο καθενός μια τρύπα. Θα περάσετε από την τρύπα κάθε κουτιού ένα σκοινί, θα κάνετε κόμπο στο ένα άκρο  και εν συνεχεία θα δέσετε το άλλο άκρο του σκοινιού στο στεφάνι ή στον κυκλικό σωλήνα.  Την ονειροπαγίδα μπορείτε με ένα σκοινί να την περάσετε στο φωτιστικό ή να την κρεμάσετε κάπου ψηλά. Η ονειροπαγίδα είναι έτοιμη να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.