Αρχική Αληθινές Ιστορίες «Μια πολύ σημαντική στιγμή στη ζωή μου...»: Ένα κορίτσι με σύνδρομο Down περιγράφει τη συμμετοχή της στη παρέλαση

«Μια πολύ σημαντική στιγμή στη ζωή μου...»: Ένα κορίτσι με σύνδρομο Down περιγράφει τη συμμετοχή της στη παρέλαση

«Την 28η Οκτωβρίου παρέλασα με τους φίλους μου από το Σύλλλογο Συνδρόμου Down Ελλάδος. Προτού κατέβουμε στην παρέλαση, κάναμε πρόβες. Στην παρέλαση συμμετείχαν τσολιάδες, στρατιώτες, τανκ.

Επίσης, πετούσαν αεροπλάνα.

Ο καιρός δεν ήταν πολύ καλός, γιατί έβρεχε. Μαζί με τους φίλους μου ήταν και οι δύο γυμναστές, ο Βαγγέλης και η Σοφία.

Είμαι πολύ χαρούμενη και υπερήφανη, γιατί κρατούσα τη σημαία. Την σημαία την αφιέρωσα στη θεία μου Αναστασία, η οποία πριν λίγες μέρες πέθανε.»

Με αυτές τις σκέψεις, η Βούλα Ξαθαλά, παιδί με σύνδρομο Down, περιέγραψε την εμπειρία που βίωσε το περασμένο Σάββατο όπου συμμετείχε ως σημαιοφόρος στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στην στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.