Αρχική Νέα Μια προσευχή για την μικρή Ηλιάνα απο την Εξοχή Πιερίας

Μια προσευχή για την μικρή Ηλιάνα απο την Εξοχή Πιερίας

ilia72Δύσκολες στιγμές περνούν οι γονείς και οι συγγενείς της αγαπημένης τους Ηλιάνας. Η Ηλιάνα τους, ένα πεντάχρονο αγγελούδι, δίνει μεγάλη μάχη να κρατηθεί στη ζωή αντιμετωπίζοντας σοβαρότατο πρόβλημα υγείας.

Το ενδιαφέρον του κόσμου για την μικρή πριγκίπισσα είναι πραγματικό συγκινητικό, ενδιαφέρον που έρχεται από όλες τις άκρες του κόσμου. Σύμφωνα με δημοσίευμα του pieriasport.blogspot.gr oι ώρες μοιάζουν αιώνες, καθώς όλοι περιμένουν μια εξέλιξη που θα μπορούσε να τους δώσει μια νότα αισιοδοξίας για την καλυτέρευση της υγείας της. Τι έχει συμβεί ακριβώς; Η πεντάχρονη Ηλιάνα πάσχει από εγκεφαλίτιδα. Η κατάστασή της επιδεινώθηκε και έπεσε σε κώμα. Αναγκάστηκε λοιπόν να μεταφερθεί με αεροπλάνο C-130 από την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα και από εκεί στο νοσοκομείο Παίδων στην Πεντέλη. Η μεταφορά στην Αθήνα κρίθηκε αναγκαία, καθότι δεν υπήρχαν διαθέσιμες κλίνες εντατικής στην Θεσσαλονίκη.

Ωστόσο, έχει ανακύψει ένα –μείζον- ζήτημα: κατά πόσο έγιναν όλα όπως έπρεπε από ιατρικής πλευράς; Η οικογένεια της δεν θέλει να κάνει κάποιο σχετικό σχόλιο, αλλά σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες υπάρχουν ενδείξεις περί υπερβολικής χορήγησης κατασταλτικών στη μικρή κατά τη διάρκεια της διακομιδής... Οι γονείς της δεν λείπουν δευτερόλεπτο από κοντά της.

Μια προσευχή λοιπόν, και ας ευχηθούμε όλη αυτή η θετική ενέργεια να βοηθήσει αυτό το μοναδικό πλάσμα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.