«Μια Στιγμή» και «Μια Αγκαλιά» που θέλεις να κρατήσουν για πάντα…

Η Μαρίνα Γιώτη έκανε και πάλι το θαύμα της και μάλιστα, αυτή τη φορά, εις διπλούν!

Μετά το πολύ επιτυχημένο της βιβλίο «Μια καρδιά» που δεν υπάρχει μανούλα με κόρη που να μην το έχει λατρέψει, κυκλοφόρησε πριν από μερικές ημέρες τα δύο νέα της συγγραφικά κυήματα:

Το «Μια Στιγμή» αναφέρεται στην ασυναγώνιστη σχέση μητέρας-γιου. Μια σχέση για την οποία τόσα και τόσα μπορεί να έχουν γραφτεί, σχετικά με το πόσο πολύπλοκη μα και ισχυρή είναι, όμως λίγα είναι εκείνα που σε κάνουν να θέλεις να πάρεις τον μικρό σου αγκαλιά και να του ψιθυρίσεις τόσο μελένια λόγια αγάπης!

Μέσα από αυτό το τρυφερό λεύκωμα, η μαμά λέει στον γιο της όσα έχει μέσα στην καρδιά της. Λόγια που μπορεί να προφέρεις για… «μια στιγμή», αλλά που η αλήθεια και το νόημά τους κρατά για πάντα.

Το «Μια αγκαλιά», από την άλλη, αναφέρεται στον πανίσχυρο δεσμό πατέρα-κόρης. Αυτή τη φορά, είναι η κόρη που μιλά στον πατέρα και, χωμένη μέσα στην αγκαλιά του, προφέρει τα πιο δυνατά λόγια αγάπης, στον πολυτιμότερο φύλακα-άγγελό της.

Ένα βιβλίο που όσο θα συγκινήσει τα μικρά κορίτσια και τους νεαρούς μπαμπάδες τους, άλλο τόσο θα αγγίξει τις καρδιές των πιο ηλικιωμένων μπαμπάδων με κόρες. Αν είστε κόρη, δοκιμάστε να το χαρίσετε στον δικό σας μπαμπά, με μια τρυφερή αφιέρωση, και θυμίστε του πόσα σημαίνει για εσάς η παρουσία του στη ζωή σας!

Την Κυριακή 5 Μαΐου γνωρίζουμε τα βιβλία και… απολαμβάνουμε παιχνίδι!

Στο πλαίσιο της παρουσίασης των δύο νέων αυτών βιβλίων, η Μαρίνα Γιώτη και οι Εκδόσεις Διόπτρα μας προσκαλούν σε μια μεγάλη γιορτή για μικρούς και μεγάλους, με αφορμή και την Γιορτή της Μητέρας, την Κυριακή 5 Μαΐου στις 11:30 στο Sunny Sports Club (Καστρίτσας 61, Ν. Ερυθραία, 2108136148).

Τα παιδιά θα διασκεδάσουν δημιουργικά με τον θεατροπαιδαγωγό Πέτρο Γρίβα της ομάδας “παίζοντας μαθαίνω” και την ομάδα εμψυχωτών του Sunny Sports Club.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό και κατάλληλη για γονείς και παιδιά κάθε ηλικίας! Θυμηθείτε μόνο να φορέσετε τα αθλητικά σας παπούτσια!

Η αρχισυντάκτρια του Infokids.gr, Έλενα Μπούλια, θα συμμετέχει στην παρουσίαση των βιβλίων.