Αρχική InfoTeens Προτάσεις Αγοράς Μια συλλεκτική Coca-Cola για το FIFA World Cup 2014

Μια συλλεκτική Coca-Cola για το FIFA World Cup 2014

Fifa World Cup 2014 Logo HD Wallpaper 2013 07Η συλλεκτική έκδοση του διάσημου μπουκαλιού Contour αποτυπώνει το σχήμα μιας μπάλας ποδοσφαίρου σε ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα μπουκάλια που κατασκευάστηκαν ποτέ.Untitled

Τα συλλεκτικά μπουκάλια αποτελούν κομμάτι της καμπάνιας της Coca-Cola για το World Cup, η οποία καλεί τους καταναλωτές να συμμετάσχουν στον εορτασμό της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής εκδήλωσης που θα λάβει χώρα αυτό το καλοκαίρι στην παγκόσμια πρωτεύουσα του ποδοσφαίρου, τη Βραζιλία.

Για το σχεδιασμό και την παραγωγή του «ποδοσφαιρικού μπουκαλιού» (soccer bottle) συνεργάστηκαν στενά η Frigoglass με το γραφείο της Coca-Cola στο Ντουμπάι και η υλοποίηση πραγματοποιήθηκε σε ταχύτατο χρόνο. Το «ποδοσφαιρικό μπουκάλι» θα διανεμηθεί από την Coca-Cola στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Κουβέιτ, το Ιράκ και την Ιορδανία.

Ο κ. Darren Bennett-Voci, Commercial Director της Frigoglass στον Κλάδο Υαλουργίας, σχολίασε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που συμμετέχουμε σε αυτό το έργο προσφέροντας στους καταναλωτές μια καινοτόμο παραλλαγή του διάσημου Contour μπουκαλιού της Coca-Cola με ‘δόση’ ποδοσφαίρου».

Ο κ. Nicola Ayyash, Packaging and Sales & Marketing Equipment Manager για την Coca-Cola, δήλωσε: «Ως συνεργάτης της FIFA, η Coca-Cola, ένα εμπορικό σήμα για όλους με κύριο χαρακτηριστικό τη χαρά, ήταν πάντα οπαδός του ποδοσφαίρου, τόσο διεθνώς, όσο και στις χώρες του GCC. Αυτή η νέα συσκευασία καλεί τους καταναλωτές να συμμετάσχουν και να γιορτάσουν με τους οπαδούς του ποδοσφαίρου παγκοσμίως την εμπειρία του Παγκόσμιου Κυπέλλου στη Βραζιλία αυτό το καλοκαίρι».


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.