Αρχική Παιδικά Εργαστήρια Μια βουτιά στα ζεστά νερά της Καραϊβικής από το κέντρο της Αθήνας (10-11/5)

Μια βουτιά στα ζεστά νερά της Καραϊβικής από το κέντρο της Αθήνας (10-11/5)

cancun-underwater-museum-1-646x811Στο καθιερωμένο εργαστήριο "Πόσα μουσεία χωράνε σ’ ένα μουσείο;" που διοργανώνει το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, αυτό το Σαββατοκύριακο γονείς και παιδιά ανακαλύπτουν ένα ακόμα άγνωστο αλλά άκρως ενδιαφέρον Μουσείο. Εκεί, στη χερσόνησο του Γιουκατάν στο θαλάσσιο πάρκο του Κανκούν βρίσκεται το Θαλάσσιο Πάρκο της Τέχνης, γνωστό και ως MUSA.
musaUnderwater_statue

Σ’ αυτό το πρωτότυπο μουσείο θα ταξιδέψουμε για να δούμε τα υποβρύχια γλυπτά του που έχουν «ζωή» και κάθε χρόνο αλλάζουν, να ακούσουμε ιστορίες για πλάσματα της θάλασσας και να φτιάξουμε τα δικά μας υποβρύχια γλυπτά! Παιδιά, ετοιμαστείτε να βραχούμε, να παίξουμε με πολλά υλικά από τη φύση και να φτιάξουμε το δικό μας μικρό υποβρύχιο μουσείο που θα πάρουμε σπίτι για να το δούμε να αλλάζει!

Πότε: Σάββατο 10 Μαίου 11:00- 12:30

Κυριακή 11 Μαϊου 11:30-13:00

Συμμετοχή: €10 (αδέλφια στο ίδιο εργαστήριο €7 το καθένα)

Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

Νεοφύτου Δούκα 4, Αθήνα

210 7228321-3


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.