Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Μια βραδιά Cantabile μάς συντροφεύει στο "Κελάρι" του Athenaeum (13/4)

Μια βραδιά Cantabile μάς συντροφεύει στο "Κελάρι" του Athenaeum (13/4)

Cantabile JPGΤο Cantabile, συνδέοντας τις κλασικές αρμονίες με τις σύγχρονες ενορχηστρώσεις του, δημιουργεί ένα ιδιαίτερο και χαρακτηριστικό μουσικό ύφος, μέσα από το γνώριμο ηχόχρωμα του μαντολίνου και της κιθάρας. Στο ρεπερτόριο του Cantabile περιλαμβάνονται διασκευές από ένα ευρύ φάσμα μουσικών ειδών, στυλ και περιόδων, συνδυάζοντας το κλασικό του παρελθόντος με το κλασικό του παρόντος σε μια μουσική διαδρομή από το μπαρόκ έως τη δημοφιλή μουσική του κινηματογράφου.

Eλάτε, λοιπόν, να απολαύσετε ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι την Κυριακή 13 Απριλίου στις 21 το βράδυ  στο "Κελάρι" του Athenaeum.

Θα ακουστούν έργα των:

Jean-Philippe Rameau, Georg Philipp Telemann, A.Vivaldi, E. Grieg, D. Shostakovich, A. Piazzolla, C. Gardel, A. Villoldo, H. Mancini, R. Aubry, Μ. Χατζιδάκι κ.α.

Συμμετέχουν: Μαρία Στέλλιου (μαντολίνο), Μαρία Φιλιππίδη (μαντολίνο) & Γιώργος Ρουσόπουλος (κιθάρα).

Είσοδος ελεύθερη


ΑTHENAEUM "Κελάρι"

Αδριανού 3 Θησείο
210 3210 239 &6945 160 385


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter