Αρχική Infokids Αποδράσεις Ταξίδια Μια υπέροχη βιβλιοθήκη στο Μπέρμιγχαμ! (βίντεο)

Μια υπέροχη βιβλιοθήκη στο Μπέρμιγχαμ! (βίντεο)

1

Η νέα Βιβλιοθήκη στο Μπέρμιγχαμ λέγεται ότι είναι όχι μόνο η μεγαλύτερη δημόσια βιβλιοθήκη της Βρετανίας, αλλά και η μεγαλύτερη μονάδα του είδους σε ολόκληρη την Ευρώπη.

2

Το εκθαμβωτικό ασημί κτίριο, με γυαλί και χρυσό στα εξωτερικά χαρακτηριστικά, σε  συνδυασμό με μεταλλικούς κρίκους, σχεδιάστηκε από τον Ολλανδό αρχιτέκτονα Mecanoo.

3

Η Κεντρική Βιβλιοθήκη του Μπέρμιγχαμ άνοιξε το 2013 και έχει έναν πλούτο μέσα στους τοίχους του, συμπεριλαμβανομένων των βιβλιοθηκών για ενήλικες και παιδιά, μουσικές συλλογές, μια αίθουσα Σαίξπηρ, και ακόμη ένα κέντρο υγείας.

4

Έχει σχεδιαστεί ώστε να φωτίζεται φυσικά, ενώ οι εποχές που αλλάζουν φέρνουν διακυμάνσεις στις σκιές και τις αντανακλάσεις στο εσωτερικό.

5

Κυλιόμενες σκάλες, στεγασμένες εσωτερικές  βεράντες με άπλετο φως, είναι ένα κτίριο φυσικά αεριζόμενο, αν και είναι επενδεδυμένο με χιλιάδες βιβλία!

6

"Τα βιβλία είναι η ψυχή του κτιρίου», λέει ο Briant, Διευθύνων Σύμβουλος της βιβλιοθήκης, και διευθυντής του έργου. "Έχουμε 800.000 τόμους. Έχουμε επίσης 25 μίλια από αρχεία, πάνω από τρία εκατομμύρια φωτογραφικές εικόνες, ταινίες που δεν μπορείτε να δείτε πουθενά αλλού [μέσω του αρχείου BFI], καθώς και Wi-Fi, plug-in σημεία για υπολογιστές και φορητούς υπολογιστές για χρήση από το κοινό.

7

Η βιβλιοθήκη έχει όλες τις κατηγορίες που  είναι σχετικά με τη μάθηση, και έχουμε προσπαθήσει να κάνουμε την παραμονή των επισκεπτών, ευχάριστη για κάθε τύπο χρήστη. "

8

Ένα μοναδικό κτίριο που προσφέρει ένα περιβάλλον χαλάρωσης και μάθησης για τους επισκέπτες!

9

Δείτε το σύντομο βίντεο εδώ:


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.