Αρχική InfoSchool Εκπαιδευτικά Νέα Μηδενική ανοχή! Απομάκρυνση καθηγήτριας μετά από καταγγελία για παρενόχληση μαθήτριας

Μηδενική ανοχή! Απομάκρυνση καθηγήτριας μετά από καταγγελία για παρενόχληση μαθήτριας

Β΄ Ιανουάριος 2010 78Στην απομάκρυνση από τις σχολικές αίθουσες καθηγήτριας, η οποία κατηγορείται για παρενόχληση μαθήτριας με μηνύματα μέσω διαδικτύου προχώρησε το υπουργείο Παιδείας. Όπως ανέφερε ο υφυπουργός Παιδείας, Αλ. Δερμεντζόπουλος, σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ, αμέσως μόλις η ηγεσία του υπουργείου πληροφορήθηκε ότι υποβλήθηκε μήνυση από τους γονείς της μαθήτριας για το περιστατικό, κάλεσε την Περιφερειακή Διευθύντρια και κατήγγειλε τη σύμβαση της εκπαιδευτικού, η οποία εργαζόταν ως αναπληρώτρια. «Ως υπουργείο Παιδείας η θέση μας είναι σταθερή, απέναντι σε τέτοιου είδους φαινόμενα η ανοχή μας είναι μηδενική», πρόσθεσε ο κ. Δερμεντζόπουλος.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.