Αρχική Infokids Διατροφή & Fitness Μικρά και μεγάλα πιτσιρίκια του Αμαρουσίου ετοιμάζονται να αθληθούν για ακόμη μια χρονιά!

Μικρά και μεγάλα πιτσιρίκια του Αμαρουσίου ετοιμάζονται να αθληθούν για ακόμη μια χρονιά!

Έτοιμοι να υποδεχτούν και φέτος τους αθλούμενους κάθε ηλικίας είναι οι αθλητικοί χώροι του Δήμου Αμαρουσίου. Οι εγγραφές για τα προγράμματα κολύμβησης βρίσκονται σε εξέλιξη, οι εγγραφές για τα υπόλοιπα αθλητικά προγράμματα ξεκινούν στις 28 Σεπτεμβρίου 2015, ενώ από τις 21 Σεπτεμβρίου θα είναι στη διάθεση του κοινού και πάλι το δημοτικό γυμναστήριο.

Οι ενδιαφερόμενοι για τα προγράμματα κολύμβησης του Δήμου Αμαρουσίου μπορούν καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή από 4 μ.μ. έως 8 μ.μ. να απευθύνονται στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αμαρουσίου (Κυπρίων Αγωνιστών & Αναξαγόρα, Μαρούσι).

Από 28 Σεπτεμβρίου ξεκινούν στις κατά τόπους αθλητικές εγκαταστάσεις οι εγγραφές για τα υπόλοιπα αθλητικά προγράμματα:

Αναλυτικό πρόγραμμα εγγραφών θα υπάρξει σύντομα στην ιστοσελίδα του Δήμου και στη γραμματεία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου.

Κοντά στους κατοίκους της πόλης θα βρίσκεται και πάλι από 21 Σεπτεμβρίου 2015 και το δημοτικό γυμναστήριο (Κονίτσης 16, τηλ. 2106125444). Οι ώρες λειτουργίας του γυμναστηρίου είναι από Δευτέρα έως Παρασκευή, τα πρωινά από 10 π.μ. έως 12 μ.μ., και από 5 μ.μ. έως 9 μ.μ. τα απογεύματα.

Για την εγγραφή για δημότες – κατοίκους Αμαρουσίου απαιτούνται:

• βεβαίωσης Υγείας από παιδίατρο (για παιδιά), από παθολόγο ή καρδιολόγο ή γενικό ιατρό (για ενήλικες). Επιπλέον απαιτείται βεβαίωση από δερματολόγο για τα προγράμματα κολύμβησης.
• 2 φωτογραφίες,
• επίδειξη Artemis card ή αντίγραφο λογαριασμού ΔΕΚΟ από όπου να αποδεικνύεται η μόνιμη διεύθυνση κατοικίας.

Οι μη δημότες – κάτοικοι εξαιρούνται της προσκόμισης αποδεικτικού μονίμου κατοικίας.

Πληροφορίες παρέχονται στα τηλέφωνα: 210 6107650-1.

Όλα τα προγράμματα του Τμήματος Αθλητικής Ανάπτυξης του Δήμου Αμαρουσίου ξεκινούν στις 5 Οκτωβρίου 2015.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.