«Μικρή μου μπέμπα ξέρω ότι όταν μεγαλώσεις…»: Η εξομολόγηση της 19χρονης που εγκατέλειψε το μωρό στη Νέα Ιωνία

Η 19χρονη μητέρα που εγκατέλειψε τη μόλις 7 ημερών νεογέννητη της κορούλα στην πυλωτή πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία “έσπασε” τη σιωπή της και μίλησε για την απόφασή της να παρατήσει το μωράκι της, στο πλατό της εκπομπής της Ζήνας Κουτσελίνη “Αλήθειες με τη Ζίνα” στο STAR. Μέχρι τη σύλληψη της 19χρονης, ο πρώην σύντροφός της που είναι και ανήλικος δεν γνώριζε ότι είχε γίνει πατέρας. Το κοριτσάκι γεννήθηκε 3 κιλά και 290 γραμμάρια.

Μετανιωμένη για την πράξη της ζητά να πάρει πίσω το μωράκι της

«Πληρώνω αυτό που έκανα με την απουσία της και το χαμόγελο της» δηλώνει μετανιωμένη η 19χρονη που θέλει να ξαναπάρει πίσω το μωράκι της.

Το αποφάσισα όταν ήξερα πια ότι δε μπορώ να κάνω έκτρωση.

Αλλά δεν σκέφτηκα να βλάψω τον εαυτό μου εκείνη την περίοδο, ούτε το μωρό. Με τον τότε σύντροφό μου χωρίσαμε και δε μπορούσα να του το πω μετά. Δεν ήθελε καμία επικοινωνία μαζί μου. Γιατί να του το έλεγα; Τι θα άλλαζε; Δεν ξέρω αν κατάλαβε ότι εγώ άφησα το μωρό. Τώρα πληρώνω αυτό που έκανα με την απουσία της. Το χαμόγελο της. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ όταν το έκανα».

Πλέον, μετά και την δίωξη που της ασκήθηκε, η 19χρονη θα περιμένει τη δικάσιμο που έχει οριστεί για τις 27 Σεπτεμβρίου, όπου θα δηλώσει τη μετάνοια της και την επιθυμία της να πάρει πίσω το παιδί της. Μέχρι τότε, η μικρούλα παραμένει στο Παίδων, ενώ η 19χρονη δεν επιτρέπεται να την δει, παρά μόνο με εισαγγελική εντολή.

Το γράμμα που έγραψε στη νεογέννητη κόρη της

Συγκινητικό είναι το γράμμα που έγραψε η 19χρονη μητέρα για το κοριτσάκι της μέσα από το οποίο της εκφράζει την αμέριστη αγάπη της και πόσο πολύ ευτυχισμένη νιώθει που την γέννησε. Αυτό είναι το γράμμα που έγραψε:

«Μικρή μου μπέμπα ξέρω ότι όταν μεγαλώσεις δε θα είναι έτσι τα πράγματα. Τότε θα έχουν τελειώσει όλα τα άσχημα και δε θα μας ενδιαφέρει το παρελθόν. Θα είμαστε ευτυχισμένες και κανείς δε θα μας πάρει την ευτυχία που μας αξίζει. Έτσι όπως το προσωπάκι σου φώτισε την ψυχή μου, εύχομαι να φωτίζει κάθε σου δρόμο στη ζωή.

Είσαι το μικρό μου πλασματάκι και ήρθες σε αυτόν τον κόσμο για να δώσεις ευτυχία και χαρά, όπως έδωσες σε μένα. Μην αφήσεις κανένα να σου πάρει τα όνειρα και το χαμόγελο από τα χείλη. Μαζί θα βαδίσουμε το μονοπάτι της ζωής και θα προσπεράσουμε κάθε εμπόδιο. Σε αγαπώ πολύ μικρούλα μου. Δεν μπορούσα να πάρω μεγαλύτερη χαρά από τη γέννησή σου. Με αγάπη, η μανούλα».

Δείτε απόσπασμα από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στην οποία μίλησε η ίδια η 19χρονη: