Αρχική InfoTeens Βιβλία για εφήβους Μικρό θανάσιμο μυστικό

Μικρό θανάσιμο μυστικό

BKS.0935716Κάποια μυστικά δεν μπορεί να μένουν για πάντα στο σκοτάδι….

Μέχρι πριν από τρεις μήνες, τα πάντα στη ζωή της δεκαεξάχρονης Καμέλια ήταν λίγο πολύ συνηθισμένα: υποφερτοί βαθμοί, μια εντάξει σχέση με τους γονείς της και μια αρκετά ενδιαφέρουσα δουλειά μερικής απασχόλησης σε ένα κατάστημα με είδη αγγειοπλαστικής, στο κέντρο της πόλης. Όμως, όταν εμφανίζεται στο σχολείο της Καμέλια ο Μπεν, ένας μυστηριώδης καινούριος μαθητής, η ζωή της παίρνει ασυνήθιστη τροπή… Ο Μπεν επιμένει ότι η Καμέλια κινδυνεύει κι ότι εκείνος θέλει να τη βοηθήσει. Είναι, όμως, άξιος εμπιστοσύνης; Η Καμέλια ξέρει πως κάτι της κρύβει… όμως δεν είναι ο μόνος που κρύβει ένα μυστικό.

Όταν ο Μπεν εμφανίζεται στο σχολείο της Καμέλια τον συνοδεύουν τρομερές φήμες ότι, για κάποιο λόγο, είναι υπεύθυνος για το θάνατο της πρώην κοπέλας του, με αποτέλεσμα να τεθεί αμέσως στο περιθώριο από τους πάντες στο σχολείο. Με μόνη εξαίρεση την Καμέλια. Δε θέλει να πιστέψει τις φήμες, ακόμη κι όταν οι φίλοι της επιχειρούν να τη μεταπείσουν. Αντίθετα, για κάποιον ανεξήγητο λόγο έλκεται από τον Μπεν και το "χάρισμά" του….

ISBN: 978-960-14-2673-0
Συγγραφέας: ΣΤΟΛΑΡΖ ΦΑΡΙΑ ΛΟΡΙΑ
Εκδοτικός οίκος: Α. Α. ΛΙΒΑΝΗΣ
Σελίδες: 254


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.