Αρχική InfoTeens Sports Μικροί και μεγάλοι αθλούνται στα «Παμβυρώνεια 2015» με σκοπό την ευγενή άμιλλα

Μικροί και μεγάλοι αθλούνται στα «Παμβυρώνεια 2015» με σκοπό την ευγενή άμιλλα

erganiΤους Αθλητικούς Αγώνες «Παμβυρώνεια 2015» διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Βύρωνα σε συνεργασία με το γραφείο Φυσικής Αγωγής και το ΤΕΦΑΑ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

DSC_0082

Η μεγάλη αυτή αθλητική γιορτή της πόλη που ξεκίνησε χθες .Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο της Εργάνης, και θα διαρκέσει έως την Τρίτη 14 Μαΐου, έχει στόχο τη συμμετοχή, τη συλλογική δράση, την άθληση, την υγεία και την κοινωνική αλληλεπίδραση ενώ προωθεί στα παιδιά την ιδέα του μαζικού λαϊκού αθλητισμού και την ευγενή άμιλλα.

Στους αγώνες παίρνουν μέρος παιδιά από όλα τα σχολεία του Βύρωνα, όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων (Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια).Στο τέλος της κάθε αγωνιστικής ημέρας θα απονέμονται αναμνηστικά διπλώματα στους συμμετέχοντες.

November 2012 50

Περιλαμβάνονται τα αθλήματα: Μπάσκετ, Βόλεϊ, Ποδόσφαιρο και Στίβος

Δείτε το πρόγραμμα των αγώνων εδώ


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.