Αρχική Χριστουγεννιάτικος Οδηγός Μικροί και μεγάλοι διασκεδάζουν στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του σωματείου ΠΑΙ.Δ.Υ. (18/12)

Μικροί και μεγάλοι διασκεδάζουν στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του σωματείου ΠΑΙ.Δ.Υ. (18/12)

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η εκδήλωση «Χριστούγεννα στον πλανήτη ΠΑΙ.Δ.Υ» πραγματοποιείται από το σωματείο ΠΑΙ.Δ.Υ. Παιδί-Δύναμη-Υπομονή, υπό την αιγίδα του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, ο οποίος στηρίζει τις δράσεις του Συλλόγου.

Έτσι, την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016, το Ίδρυμα Ευγενίδου θα φιλοξενήσει το Σύλλογο στον όμορφο χώρο του, σε μία ημέρα αφιερωμένη στο παιδί. Από τις 11:00 π.μ. έως και τις 9:00 μ.μ. θα γεμίσετε την μέρα σας με εξαιρετικές θεατρικές παραστάσεις, μουσικά σύνολα, αφήγηση παραμυθιών, face-painting, κατασκευές, διαδραστικό κινηματογράφο, χριστουγεννιάτικα χτενίσματα, ζαχαρολιχουδιές, κάλαντα και πολύ παιχνίδι για τους μικρούς μας φίλους!

programma

Οι στόχοι του Συλλόγου είναι μεγάλοι: ένα διαγνωστικό μικροσκόπιο για τα ΩΡΛ Εξωτερικά Ιατρεία του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Πατρών «Καραμανδάνειο» και μια θερμοκοιτίδα για το τμήμα νεογνών στο Νοσοκομείο της Κρήτης.

Το σωματείο ΠΑΙ.Δ.Υ. Παιδί-Δύναμη-Υπομονή, ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2013 με πρωτοβουλία της Δημοτικής Συμβούλου Π. Φαλήρου, κα. Μαρία Μηλαϊτη. Στόχος του είναι η συστηματική παροχή υπηρεσιών, ανάπτυξη προγραμμάτων και δημιουργία δραστηριοτήτων που αποσκοπούν στην αντιμετώπιση των αναγκών των παιδιών που νοσούν ή νοσηλεύονται και τη στήριξη των οικογενειών τους.

Ίδρυμα Ευγενίδου
Λ. Συγγρού 387, Παλαιό Φάληρο
(είσοδος από οδό Πεντέλης 11)


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.