Αρχική InfoSchool Δημοτικό Μικροί και μεγάλοι δίνουμε το παρών στο 3ο Πανηγύρι Αποφοίτων Σχολής Μωραΐτη (16-17/5)

Μικροί και μεγάλοι δίνουμε το παρών στο 3ο Πανηγύρι Αποφοίτων Σχολής Μωραΐτη (16-17/5)

pal1Το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Μαΐου θα διεξαχθεί το 3ο Πανηγύρι Αποφοίτων Σχολής Μωραΐτη, που έχει ως κύριο στόχο την ενίσχυση του Νηπιοτροφείου Καλλιθέας και του Φιλανθρωπικού Γηροκομείου Μοσχάτου.

Με το Πανηγύρι κορυφώνεται η φετινή δράση της κοινότητας της Σχολής Μωραΐτη, το σύνολο της οποίας διέπεται απο την αξία της προσφοράς. Όπως σε κάθε εκδήλωση, συμπεριλαμβανομένων και των 2 προηγούμενων Πανηγυριών Αποφοίτων, έτσι και φέτος, ο στόχος παραμένει ο ίδιος. Ειδικά στις εποχές που ζούμε η ενίσχυση πιο ευπαθών ομάδων είναι η ουσιαστικότερη και αμεσότερη οδός προς την βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων μας. Προς αυτό τον σκοπό, οι Απόφοιτοι φέτος στηρίζουν 2 ευαίσθητες αλλά σημαντικές ομάδες: τα παιδιά και την τρίτη ηλικία, συγκεκριμένα το Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο Καλλιθέας και το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Κοινωνική Μέριμνα Μοσχάτου».

Ένα μεγάλο κομμάτι του Πανηγυριού, όπως κάθε φορά, είναι αφιερωμένο στους μικρούς μας φίλους, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν όμορφες στιγμές, παρακολουθόντας την θεατρική παράσταση για παιδιά «Ποιός πήρε το τυρί μου;» και την παράσταση κουκλοθέατρου «Η Αλίκη στην χώρα των ψαριών». Επίσης, θα υπάρχει η δυνατότητα να επιδωθούν σε διάφορες εποικοδομητικές δραστηριότητες ειδικά φτιαγμένες για εκείνους. Σας περιμένουμε όλους για μια όμορφη μέρα, διασκεδαστική αλλα και εκπαιδευτική ταυτόχρονα.

Περισσότερες πληροφορίες κι αναλυτικό πρόγραμμα των παιδικών δραστηριοτήτων στην ιστοσελίδα www.pa3.gr. Mπορείτε επίσης να απευθυνθείτε στη Γραμματεία του Συνδέσμου στο τηλ. 210 6756970 ή και στο e-mail: info@sasm.gr.

Το Πανηγύρι Αποφοίτων θα είναι ανοιχτό για το κοινό από τις 11 το πρωί έως τις 11 το βράδυ, στη Σχολή Μωραΐτη (Παπαναστασίου & Αγ. Δημητρίου, Π. Ψυχικό, 154 52).


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.