Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Μικροί και μεγάλοι ετοιμάζονται για «μαγειρέματα» με τον Άκη Πετρετζίκη στην Ιkea Θεσσαλονίκης (20/6)

Μικροί και μεγάλοι ετοιμάζονται για «μαγειρέματα» με τον Άκη Πετρετζίκη στην Ιkea Θεσσαλονίκης (20/6)

AKIS PETRETZIKIS HRΣτην Ιkea, πιστεύουν ότι η κουζίνα είναι η «καρδιά» του σπιτιού, καθώς ένας χώρος που ανήκει σε όλη την οικογένεια, τόσο για μαγειρική, όσο και για παιχνίδι! Και επειδή την ίδια πεποίθηση έχει και ο Άκης Πετρετζίκης, θα παραδώσει δωρεάν ένα σεμινάριο μαγειρικής, την Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014 κατά τις ώρες 17:00-18:00 και στις 18.30–19.30, στο κατάστημα Ikea Θεσσαλονίκης.

Ο Άκης Πετρετζίκης μας προτρέπει να μοιραστούμε μυστικά μαγειρικής μαζί με τα παιδιά και να αφιερώνουμε με αυτό τον τρόπο όμορφες και δημιουργικές στιγμές στην κουζίνα μας!

Για να δηλώσετε κι εσείς συμμετοχή στο σεμινάριο, συμπληρώστε στην ηλεκτρονική φόρμα που θα βρείτε στο www.IKEA.gr/family την ημερομηνία και την ώρα που επιθυμείτε να συμμετάσχετε.
Επίσης σε περίπτωση, που δεν είστε μέλος του προγράμματος Ikea/family, μπορείτε να ενεργοποιήσετε στην παραπάνω ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής τη φόρμα εγγραφής μέλους στο πρόγραμμα Ikea/ family.

Κατάστημα ΙΚΕΑ Θεσσαλονίκη:
12οχλμ.Θεσ/νίκης–Περαίας,57001,
ΠυλαίαΘεσσαλονίκης
801 11 22 722


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.