Αρχική Παιδικά Εργαστήρια Μικροί και μεγάλοι φτιάχνουμε χειροποίητες αποκριάτικες δημιουργίες στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Ηλιούπολης (από 22/1)

Μικροί και μεγάλοι φτιάχνουμε χειροποίητες αποκριάτικες δημιουργίες στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Ηλιούπολης (από 22/1)

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Ηλιούπολης γιορτάζει τις Απόκριες, διοργανώνοντας πρωτότυπα εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να φτιάξουν απίθανες κατασκευές για να γιορτάσουν τις φετινές Απόκριες!

• «Καρναβαλικές δημιουργίες με decoupage και μικτές τεχνικές»:
Η εθελόντρια Σοφία Δημοπούλου, ιδιοκτήτρια του εικαστικού χώρου και καταστήματος “Voyage in Art”, μας αποκαλύπτει, σε τρεις συναντήσεις, τα μυστικά της τέχνης του decoupage. Το decoupage είναι η τέχνη του στολισμού επιφανειών με κομμάτια φινιρισμένων χαρτιών που, σε συνδυασμό με την αρμονική ζωγραφική παρέμβαση, συνθέτουν ένα εικαστικό αποτέλεσμα. Με έμπνευση τις Απόκριες, θα μάθουμε πώς να μεταμορφώνουμε απλά υλικά και χρηστικά αντικείμενα, σε εντυπωσιακές και μοναδικές δημιουργίες:
1. Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου, από τις 11.00 έως τις 13.00
Κατασκευή μπιζουτιέρας με θέμα «Βενετσιάνικο καρναβάλι».
2. Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου, από τις 11.00 έως τις 13.00
Κατασκευή βενετσιάνικης μάσκας.
3. Δευτέρα 7 Μαρτίου, από τις 11.00 έως τις 13.00
Κατασκευή χάρτινου καπέλου ταχυδακτυλουργού.
Το εργαστήριο απευθύνεται σε ενήλικες. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να διαθέτουν τα απαιτούμενα για κάθε συνάντηση υλικά.

AnimalMasks_zpsbf74f5f4

• «Μάσκες & δαχτυλόκουκλες»
Παρασκευή 11 Μαρτίου, από τις 17.30 έως τις 19.30
Με εμψυχώτριες την εικαστικό, Θεανώ Χριστοπούλου και τη μουσικό, Βαρβάρα Κουτίβα, δημιουργούμε μάσκες από ζωγραφικά μοτίβα και δαχτυλόκουκλες από χαρτί, με ήρωες του Star Wars ή με τα αγαπημένα μας ζωάκια. Ο Darth Vader και ο Yoda ζωντανεύουν στα χέρια μας, ενώ δίνουμε ζωή και χρώμα σε μαγικούς ασπρόμαυρους κόσμους για να μεταμορφωθούμε σε παράξενα πλάσματα.
Το εργαστήριο απευθύνεται σε παιδιά από 6 έως και 12 ετών.

«Οι περιπέτειες ενός κλόουν»
Παρασκευή 11 Μαρτίου, από τις 17.30 έως τις 19.00
Η εθελόντρια νηπιαγωγός, Μαρία Τότολου, προσκαλεί παιδιά από 4 έως 6 ετών, μαζί με τους γονείς τους, σ’ ένα διασκεδαστικό ταξίδι, παρέα με το παραμύθι «Ο Κλόουν» του Γιώργου Μαρίνου (εκδόσεις Σύγχρονη Εποχή). Θα διαβάσουμε, θα μεταμφιεστούμε σε κλόουν και θα παίξουμε αστεία παιχνίδια. Στην εμψύχωση θα βοηθήσει η εθελόντρια νηπιαγωγός, Μαρία Ζηνέλη.

Η συμμετοχή σε όλες τις δράσεις είναι δωρεάν. Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να διασφαλίσουν τη συμμετοχή τους με τηλεφωνική κράτηση, στο τηλ. 210 9948344, καθημερινά από τις 10 π.μ. έως 12 το μεσημέρι. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας και θα προηγηθούν οι κάτοικοι Ηλιούπολης.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter