Αρχική InfoTeens Sports Μικροί και μεγάλοι ξιφομάχοι εν δράσει στο Ζηρίνειο Στάδιο (20-21/6)

Μικροί και μεγάλοι ξιφομάχοι εν δράσει στο Ζηρίνειο Στάδιο (20-21/6)

10062015-12Ολοκληρώνεται η αγωνιστική σεζόν ξιφασκίας 2014-2015 με την καθιερωμένη γιορτή για τους Ξιφομάχους« KID’S CUP VOLUME 5 FINAL KIFISIA/ATHENS» στο Ξίφος Μονομαχίας και Ξίφος Ασκήσεως και με το «ΚΙFISIA OPEN EPEE» με το Ξίφος Μονομαχίας Ανδρών- Γυναικών.

Το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς ξεκίνησε φέτος πρόγραμμα εκμάθησης ξιφασκίας στο Ζηρίνειο με προπονητή τον Κηφισιώτη πρωταθλητή και βαλκανιονίκη κ. Στέργιο Τερζούδη.

Η Γιορτή αυτή της Ξιφασκίας είναι συνδιοργάνωση του Ν.Π.Δ.Δ. Αθλητισμού – Πολιτισμού του Δήμου Κηφισιάς και του Ομίλου Ξιφασκίας Φλώρινας εκφράζοντας την κοινή διάθεση προώθησης του αθλήματος.

Αυτή τη χρονιά, ο 5ος και τελευταίος Αγώνας της σειράς KID’S CUP GRAND PRIX θα λάβει χώρα το Σάββατο 20 Ιουνίου και  το «ΚΙFISIA OPEN EPEE» την Κυριακή 21 Ιουνίου οι οποίοι θα λάβουν  χώρα στο Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο (Λεωφ. Κηφισίας 192).

Ζηρίνειο Στάδιο

Λεωφόρος Κηφισίας 192, Κηφισιά


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.