Αρχική InfoSchool Δημοτικό Μικροί και μεγάλοι λάτρεις του σκακιού, τεστάρουν τις γνώσεις τους στο Σχολικό Πρωτάθλημα Δήμου Φιλοθέης - Ψυχικού (17/5)

Μικροί και μεγάλοι λάτρεις του σκακιού, τεστάρουν τις γνώσεις τους στο Σχολικό Πρωτάθλημα Δήμου Φιλοθέης - Ψυχικού (17/5)

national-chess-finals-coaching-thomas-hendreyΤην Κυριακή 17 Μαΐου διοργανώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά το Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι Δήμου Φιλοθέης - Ψυχικού. Το πρωτάθλημα διοργανώνεται από τον αθλητικό σύλλογο «Ακαδημία Σκάκι Νέου Ψυχικού», σε συνεργασία με τον Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν:

όλοι οι μαθητές και οι μαθήτριες των Νηπιαγωγείων, Δημοτικών, Γυμνάσιων και Λυκείων του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού, Δημόσιων και Ιδιωτικών Σχολείων.

επίσης, μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού, καθώς και

αθλητές του συλλόγου «Ακαδημία Σκάκι Νέου Ψυχικού».

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως την Παρασκευή 15/5 στο email: tsiamiskostas@gmail.com, δηλώνοντας ονοματεπώνυμο, σχολείο, έτος γέννησης, τάξη, τηλέφωνο και Αρ. Δελτίου Ε.Σ.Ο., εφόσον είναι εγγεγραμμένος/η σε σκακιστικό σύλλογο.

Πότε: 10:00 π.μ.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Νέου Ψυχικού (Γεωργίου Σεφέρη 21, Νέο Ψυχικό)


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.