Μικροί και μεγάλοι πάρτε τα ποδήλατα και ελάτε για Κυριακάτικη βόλτα στο Μαρούσι (7/2)

Ο Δήμος Αμαρουσίου σε συνεργασία με το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Δούκα, στο πλαίσιο της Εκστρατείας Ecomobility 2015-2016, καλούν μικρούς και μεγάλους την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου στις 11:00 π.μ. σε μια ποδηλατάδα στο Μαρούσι με αφετηρία το Δημαρχείο Αμαρουσίου.

Η εκστρατεία Ecomobility είναι μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης των μαθητών απέναντι στην οικολογική μετακίνηση στις πόλεις. Το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Δούκα έχει διακριθεί τα τελευταία χρόνια στις δράσεις αυτές με πρωτότυπες ιδέες και προτάσεις βελτίωσης της μετακίνησης πεζών και οχημάτων στο Δήμο Αμαρουσίου. Τα παιδιά ερευνούν τα προβλήματα που δημιουργούνται από τις συνθήκες μετακίνησης μετά από συναντήσεις με τις τοπικές αρχές και από στοιχεία που συγκεντρώνουν από τους πολίτες, προκειμένου να εξετάσουν τις επιπτώσεις της ατμοσφαιρικής ρύπανσης των πόλεων, της κατάληψης των πεζοδρομίων και της έλλειψης ποδηλατοδρόμων.

Πάρτε λοιπόν όλοι το ποδήλατό σας για μια όμορφη κυριακάτικη βόλτα στο Μαρούσι! Δηλώστε συμμετοχή στο http://bit.ly/1PlFTa2