Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Μικροί και μεγάλοι συμμετέχουν στις πολιτιστικές εκδηλώσεις «Μουδανιά 2014» στη Χαλκιδική (29/6-6/7)

Μικροί και μεγάλοι συμμετέχουν στις πολιτιστικές εκδηλώσεις «Μουδανιά 2014» στη Χαλκιδική (29/6-6/7)

10506733_584858401626737_7349556789036103811_oΠλούσιο πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων με τον τίτλο: «Μουδανιά 2014» διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φάρος Ν. Μουδανιών για όλες τις ηλικίες, στα Μουδανιά Χαλκιδικής, με αφορμή τα 35 γενέθλια του. Παραδοσιακοί χοροί και τραγούδια από ντόπια και ξένα συγκροτήματα (Κύπρος, Ρωσία), μουσικές βραδιές, εκθέσεις ζωγραφικής, φωτογραφίας και ιστορικής φωτογραφίας θα συνθέτουν το πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

Η έναρξη τους έγινε εχθές Κυριακή 29 Ιουνίου 2014 με το μουσικοχορευτικό πρόγραμμα παραδοσιακών χορών από τους πολιτιστικούς συλλόγους Φλογητών - Ελαιοχωρίων, Σύλλογο Ποντίων Ν. Μουδανιών «Αλέξανδρος Υψηλάντης» και από το μικτό χορευτικό τμήμα ενηλίκων του Φάρου. Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις θα κορυφωθούν την Κυριακή 6 Ιουλίου 2014 με την καθιερωμένη γιορτή της σαρδέλας, που συνδυάζει το αυθεντικό γλέντι με ζωντανή μουσική και τραγούδια, με την προσφορά φρέσκου ψαριού και κρασιού για όλο τον κόσμο.

Είστε έτοιμοι να νιώσετε τη φιλοξενία των κατοίκων στα Μουδανιά και να περάσετε όμορφες βραδιές δίπλα στη θάλασσα;

Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα:
• Δευτέρα 30 Ιουνίου:
- Απόγευμα στις 19:00: Εκφραζόμαστε εικαστικά με grafiti.
- Βράδυ στις 21:15: Μουσική βραδιά για τη νεολαία.

• Τρίτη 1 Ιουλίου:
- Βράδυ στις 21:30: Μουσικοχορευτικό πρόγραμμα παραδοσιακών χορών από το γυναικείο χορευτικό τμήμα και τμήμα νέων του Φάρου, εταιρεία εκπαιδευτικών «Η πλεύση», Πολιτιστικό Σύλλογο Σημάντρων, Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Μάμαντος.

• Τετάρτη 2 Ιουλίου:
Συναυλία για την ελπίδα, στο ανοικτό θέατρο Ν. Μουδανιών, από το Κέντρο Σύνθεση του κ. Ζαφείρη Φωτιάδη. Ο Φάρος συμμετέχει και στηρίζει.

• Πέμπτη 3 Ιουλίου:
- Πρωί στις 9:30-13:00: Αιμοδοσία στο Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών.
- Βράδυ στις 21:15: Μουσικοχορευτική βραδιά: Παιδικό χορευτικό τμήμα του Φάρου, σύλλογος Γυναικών Ν. Μουδανιών «ΑΠΑΜΕΙΑ», συγκρότημα με μουσική και παραδοσιακούς χορούς από τη Μόσχα.

• Παρασκευή 4 Ιουλίου:
Βράδυ στις 21:15: Μουσικοχορευτική βραδιά - βραδιά Φάρου με όλα τα χορευτικά του τμήματα: παιδικά τμήματα, γυναικείο τμήμα, εφηβικό τμήμα, τμήμα νέων, τμήμα ενηλίκων.

• Σάββατο 5 Ιουλίου:
Πρωί: επίσκεψη στο Μετόχι και στο Σπήλαιο Πετραλώνων.

Βράδυ στις 21:15: Δημοτικός Όμιλος Αθιένου Λάρνακα - Κύπρος, γεωργιανό συγκρότημα από τα Ν. Μουδανιά, τμήμα νέων του Φάρου σε λαϊκό πρόγραμμα.

• Κυριακή 6 Ιουλίου:
Γιορτής της σαρδέλας
- Πρωί στις 8:00 στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου αρχίζει η προετοιμασία (καθάρισμα ψαριού κ.λπ.).
- Βράδυ στις 20:00 αρχίζει το ψήσιμο.
- Βράδυ στις 21:15 έναρξη λαϊκής βραδιάς με μουσική και τραγούδι.

Παράλληλες εκδηλώσεις:
Στον χώρο των εκδηλώσεων θα λειτουργήσουν οι εκθέσεις:
- Ζωγραφικής των παιδικών τμημάτων εικαστικών του Φάρου
- Φωτογραφίας από την ομάδα φωτογραφίας του Φάρου
- Ιστορικής φωτογραφίας από το τμήμα αρχείου και ιστορικής φωτογραφίας
- Ιστορικής φωτογραφίας από αντιπροσωπεία Τούρκων του συλλόγου Απόγονοι «Ανταλλαγέντων» του Δήμου Μουδανιών Προύσσας, που θα παρουσιάσουν φωτογραφίες από τα σπίτια των παππούδων τους και φωτογραφίες αντικειμένων που βρήκαν εκεί και φύλαξαν.
- Επίσης, θα υπάρχουν σπιτάκια που θα φιλοξενήσουν τις δραστηριότητες του Σώματος Εθελοντών του Δήμου Προποντίδας και της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.