Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Μικροί και μεγάλοι συναντιούνται στο παιδικό φεστιβάλ του «Plasis World» (29/6)

Μικροί και μεγάλοι συναντιούνται στο παιδικό φεστιβάλ του «Plasis World» (29/6)

γιορτη2Φεστιβάλ για όλα τα παιδιά του κόσμου διοργανώνουν τα Κέντρα Λόγου και Μάθησης «Plasis World» την Kυριακή 29 Ιουνίου 2014 και ώρα 6:30μ.μ. στο Πάρκο της Νέας Ελβετίας στη Θεσσαλονίκη, με την υποστήριξη του 5ου Δημοτικού Διαμερίσματος και με το μήνυμα «Δικαιώματα λόγου, φωνής, μάθησης και κοινωνικής συμμετοχής κάθε παιδιού».

Το πρόγραμμα του ετήσιου αυτού «ραντεβού» περιλαμβάνει πολλές καλλιτεχνικές και φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, αλλά και εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.

Την βραδιά θα τιμήσουν με την παρουσία τους, ο αγαπημένος νεαρός τραγουδιστής της νύμφης του Θερμαϊκού, Χρήστος Ασλάνης με τις δυναμικές του δημιουργίες, πρεσβευτής της ιδέας «Ποιότητα ζωής χωρίς χημικές ουσίες», αλλά και η γνωστή συγγραφέας Δήμητρα Πυργελλή που θα παρουσιάσει το καινούριο της βιβλίο «ο καπετάνιος στην μπανιέρα». Επίσης εκεί θα είναι ο Σύλλογος Φίλων Αστρονομίας, ο οποίος θα προσφέρει στους παρευρισκόμενους τηλεσκόπια για να εξερευνήσουν τον ουρανό. Ακόμη ένα ανταλλακτικό παζάρι βιβλίων και παιχνιδιών θα λάβει χώρα, ενώ θα συγκεντρωθούν τρόφιμα και ρούχα για φιλανθρωπικό σκοπό.

Τέλος η ομάδα του «Plasis World» υπόσχεται πολλές πολλές δημιουργικές και ευχάριστες εκπλήξεις !!!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.