Αρχική Βιβλία «Μικρόπολη» της Κέλλυς Αλχανάτη για παιδιά 3-6 ετών

«Μικρόπολη» της Κέλλυς Αλχανάτη για παιδιά 3-6 ετών

mikropoli

Φανταστήκατε ποτέ μια πόλη όπου όλα είναι μικροσκοπικά; Τα αυτοκίνητα, τα σπίτια, τα μαγαζιά, τα λουλούδια ακόμα και οι άνθρωποι; Ε λοιπόν, αυτή η καταπληκτική πόλη υπάρχει! Και τη λένε Μικρόπολη! Εκεί ζουν η μικρή Λούλα και η φίλη της η μεγάλη χελώνα, που τη λένε Λώνα. Μόνο που μια μέρα, η ανυπάκουη Λούλα αποφασίζει να φύγει από την όμορφη Μικρόπολη και να πάει να ζήσει σε μια άσχημη μεγάλη πόλη μπαίνοντας σε μεγάλες περιπέτειες…

Οι περιπέτειες της ανυπάκουης Λούλας ζωντανεύουν μέσα από το τρυφερό κείμενο της Κέλλυς Αλχανάτη και την πρωτότυπη εικονογράφηση του Γιώργου Πετρίδη. Σελίδα τη σελίδα, η αρμονική συνεργασία των δύο δημιουργών θα παρασύρει μικρούς και μεγάλους στον απίθανο κόσμο της Μικρόπολης.

«Πόσο όμορφο θα ήτανε να μεγαλώναμε τα παιδάκια μας σε μια πόλη ονειρικά πλασμένη…. Πόσο ασφαλείς θα νιώθαμε αν ξέραμε ότι θα είναι πάντα καλά, μακριά από κινδύνους και προβλήματα. Μια πόλη σαν παραμύθι… Η Μικρόπολη γράφτηκε ακριβώς γι’ αυτό τον σκοπό. Για να ταξιδέψει γονείς και παιδιά σε μια πόλη γεμάτη αγάπη και χαρά. Σε μια πόλη που ξεχειλίζει από χρώματα και συναισθήματα. Εκεί η φιλία, η εμπιστοσύνη, η εκτίμηση και η αλληλεγγύη είναι απαραίτητα εφόδια για όλους, μικρούς και μεγάλους. Αξίες και έννοιες που τους ακολουθούν και τους βοηθούν να προχωρήσουν στη ζωή τους. Σας καλωσορίζω όλους στη Μικρόπολη – γιατί εκεί χωράμε όλοι!»
Το βιβλίο κυκλοφορεί απ' τις Εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ: www.minoas.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.