Αρχική InfoTeens Προτάσεις Αγοράς Μικρότερη συσκευασία, περισσότερες επιλογές για κάθε τρόπο ζωής!

Μικρότερη συσκευασία, περισσότερες επιλογές για κάθε τρόπο ζωής!

coca cola

Όλο και περισσότεροι καταναλωτές αναζητούν περισσότερες, βολικότερες και οικονομικότερες επιλογές για τα αγαπημένα τους τρόφιμα, αλλά και τρόπους ώστε να ελέγχουν πιο αποτελεσματικά τις θερμίδες που προσλαμβάνουν.
H Coca-Cola, «ακούει» τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή και διευρύνει  ακόμα περισσότερο την «οικογένεια» των προϊόντων της με μια νέα πλαστική συσκευασία (PET) των 250ml για τα προϊόντα Coca-Cola, Coca-Cola light, Coca-Cola zero και Fanta πορτοκαλάδα.
H Coca-Colaνα προσφέρει πάντα στους καταναλωτές της τη δυνατότητα να επιλέξουν το αναψυκτικό τους με βάση τον τρόπο ζωής τους και τις ιδιαίτερες διατροφικές ανάγκες και προτιμήσεις τους.

Στο πλαίσιο αυτό, η Coca-Cola στην Ελλάδα προσφέρει ποικιλία επιλογών όχι μόνο σε επίπεδο θερμίδων αλλά πλέον και σε επίπεδο συσκευασιών. Συγκεκριμένα:
•    Όλα τα αναψυκτικά της Coca-Cola είναι διαθέσιμα σε light ή zero επιλογές (Coca-Cola light, Coca-Cola zero, Fanta zero, Sprite zero).
•    H εταιρεία διαθέτει πληθώρα συσκευασιών διαφορετικών μεγεθών, όπως κουτάκι 150ml, γυάλινο και πλαστικό μπουκάλι 250ml, κουτάκι 330ml, πλαστικό μπουκάλι 500 ml, 1.0 litr και 1.5 litr.

Όπως όλα τα προϊόντα της εταιρείας, έτσι και οι νέες συσκευασίες 250 ml φέρουν τον Οδηγό Διατροφικής Επισήμανσης που βασίζεται στην Ενδεικτική Ημερήσια Πρόσληψη (GDAs-Guideline Daily Amounts) και πληροφορεί για την ποσότητα που περιέχουν τα προϊόντα ως προς τα πέντε κύρια διατροφικά στοιχεία (Θερμίδες, Σάκχαρα, Λιπαρά, Κορεσμένα Λιπαρά και Νάτριο), καθώς και το ποσοστό τους σε σχέση με την ενδεικτική ημερήσια πρόσληψη (με βάση δίαιτα 2.000 θερμίδων). Έτσι οι καταναλωτές βλέπουν με μια ματιά τι περιέχουν τα προϊόντα μας, ώστε να κάνουν πιο εύκολα τις κατάλληλες επιλογές για ένα ισορροπημένο καθημερινό διαιτολόγιο.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.