Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς ΜΗΛΑμε για μία δροσιστική απόλαυση!

ΜΗΛΑμε για μία δροσιστική απόλαυση!

PrintΓια όσους αναζητάτε μια εναλλακτική επιλογή απέναντι στις καθιερωμένες γεύσεις, η Μύθος Ζυθοποιία φέρνει και στην Ελλάδα μέσω του Λόρδου Somersby τη νέα γευστική πρόταση οίνoυ από Μήλα, Somersby Apple, που θα σας συναρπάσει...

To Somersby Apple ανήκει στην υποκατηγορία των φρουτωδών οίνων και αποτελεί υψηλής ποιότητας οίνο από μήλα με περιεκτικότητα 4,5% σε αλκοόλ. Παράγεται από τη ζύμωση χυμού μήλων χωρίς την προσθήκη τεχνητών γλυκαντικών, αρωμάτων ή χρωστικών ουσιών. Χάρη στη φρουτώδη και φυσική γεύση του, τις φυσαλίδες και τον τρόπο σερβιρίσματος με πάγο αποτελεί την πλέον δροσιστική και αναζωογονητική επιλογή!

134059Η παράδοση λέει ότι όταν οι Ρωμαίοι έφτασαν στην Αγγλία το 55π.χ. βρήκαν τους χωρικούς στην επαρχία του Kέντ να πίνουν ένα γευστικότατο ποτό από μήλα. Από τότε και για αιώνες, η ζωή των χωρικών στην Βρετανία ήταν συνυφασμένη με την παραγωγή του «δικού τους» ποτού. Στην πραγματικότητα, ήταν ένα γλυκό δροσιστικό ποτό που θεωρείτο τότε υγιεινότερο ακόμη κι από το νερό!
Παράγεται από τη ζύμωση χυμού μήλων με την προσθήκη χυμού μήλου, ζάχαρης και φυσικών αρωματικών που συντελούν στην μοναδική δροσιστική γεύση του.

Περιέχει 17,5% πραγματικό χυμό μήλου.
Δεν περιέχει τεχνητά γλυκαντικά, αρώματα ή χρώματα.
Περιέχει 55Κcal / 100ml.
Περιέχει 4,5% alc. vol.

Απολαμβάνεται πάντα παγωμένο στο ποτήρι του με πάγο!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.