Αρχική Γωνιά του μαθητή Μιλάμε για τις μαθησιακές δυσκολίες και καταρρίπτουμε τους μύθους γύρω από αυτές (20/1)

Μιλάμε για τις μαθησιακές δυσκολίες και καταρρίπτουμε τους μύθους γύρω από αυτές (20/1)

Υπάρχει μια σημαντική μερίδα μαθητών που αντιμετωπίζει δυσκολία στο να προσαρμοστεί στο σχολικό πρόγραμμα. Οι μαθησιακές δυσκολίες είναι ένα σύνολο διαταραχών που μειώνουν την ικανότητα ενός παιδιού να επικοινωνήσει ή να μάθει και εμπερικλείουν μια ευρεία κατηγορία προβλημάτων όπως τις δυσκολίες αντίληψης, εγκεφαλικές δυσλειτουργίες, αυτισμό, δυσλεξία, αναπτυξιακή αφασία.

Eλάτε να ενημερωθείτε για τις "Μαθησιακές δυσκολίες: Μύθοι και πραγματικότητα" στην ομιλία που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου και ώρα 6 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Άνοιξης (Κανάρη 3, Άνοιξη). Την εκδήλωση διοργανώνουν οι πέντε Διευθύντριες των Δημοσίων Γυμνασίων του Δήμου Διονύσου και τελεί υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αν. Αττικής και του Τμήματος Παιδείας του Δήμου.

Ομιλητές :

Δρ Ρ. Χουρέα Σύμβουλος Ειδικής Αγωγής και

Λ. Λάσδας ψυχολόγος της Συμβουλευτικής Υπηρεσίας του Δήμου.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.