Αρχική InfoTeens Νέα "Μιλώντας στα παιδιά μου για την πραγματικά επιτυχημένη προσωπική και επαγγελματική ζωή" στο Αvenue (25/7)

"Μιλώντας στα παιδιά μου για την πραγματικά επιτυχημένη προσωπική και επαγγελματική ζωή" στο Αvenue (25/7)

20130629_public1Ένα ονειρεμένο Φεστιβάλ Βιβλίου ξεκινά στο Εμπορικό Κέντρο AVENUE από τις 6 Ιουλίου μέχρι και τις 3 Αυγούστου! Οι επισκέπτες του AVENUE θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις νέες κυκλοφορίες βιβλίων των μεγάλων εκδοτικών οίκων, να γνωρίσουν δημοφιλείς συγγραφείς μα και να παρακολουθήσουν πλήθος εκδηλώσεων και happenings από τους συμμετέχοντες εκδοτικούς οίκους.

Την Πέμπτη 25 Ιουλίου στις 8 το βράδυ οι αναγνώστες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά το βιβλίο "Μιλώντας στα παιδιά μου για την πραγματικά επιτυχημένη προσωπική και επαγγελματική ζωή" του Δημήτρη Μπουραντά, από τις εκδόσεις ΠΑΤΑΚΗ. Ο καθηγητής Δηµήτρης Μπουραντάς επιλέγει από τις κοινωνικές και ανθρωπιστικές επιστήµες όλα τα στοιχεία για μια επιτυχημένη ζωή, έχοντας επιβεβαιώσει την πρακτική τους χρησιµότητα από τη συμβολή τους στη δική του ζωή, από την εμπειρία του στη συμβουλευτική χιλιάδων νέων και γονέων και από την εμπειρία του ως γονέας δύο παιδιών στην εφηβεία. Μας τα παρουσιάζει µε κατανοητό, πρακτικό και απολαυστικό τρόπο και µας δίνει µία μοναδική «βίβλο» για την πραγματικά επιτυχημένη προσωπική και επαγγελµατική ζωή.

Είσοδος ελεύθερη

Εμπορικό Κέντρο AVENUE
Λ. Κηφισίας 41-47, Μαρούσι
210 6100901


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.