Αρχική Famous Parents Μιμή Ντενίση: "Αν μου πουν σήμερα ότι τρία παιδιά είναι μόνα και χρειάζονται φροντίδα, θα τα πάρω κοντά μου και θα τα μεγαλώσω"

Μιμή Ντενίση: "Αν μου πουν σήμερα ότι τρία παιδιά είναι μόνα και χρειάζονται φροντίδα, θα τα πάρω κοντά μου και θα τα μεγαλώσω"

det_mimicoverΣε μια εκ βαθέων συνέντευξη η Μιμή Ντενίση μίλησε ανοιχτά στο Protothema για την απόφαση της να υιοθετήσει την Μαριτίνα και για το πόσο δύσκολο είναι να μεγαλώνει μόνος ο γονιός ένα παιδί απάντα ότι «Ένα παιδί δεν είναι ποτέ βαρύ φορτίο. Τίποτα δεν μου φαίνεται βαρύ, είμαι άλλου τύπου άνθρωπος. Αν μου πουν σήμερα ότι τρία παιδιά είναι μόνα και χρειάζονται φροντίδα, θα τα πάρω κοντά μου και θα τα μεγαλώσω. Δεν άλλαξε η ζωή μου με τον ερχομό της Μαριτίνας. Από μικρή την έπαιρνα παντού μαζί: στο θέατρο, στο κομμωτήριο, στη σχολή υποκριτικής και μεγαλώνει φυσιολογικά βλέποντας με να δουλεύω πάρα πολύ. Καταλαβαίνει ότι τα χρήματα δεν έρχονται από μόνα τους, ούτε υπάρχει κάποιος κύριος που χρηματοδοτεί τη μαμά της. Άρα εκτιμά τις θυσίες μου και τη σημασία της εργασίας στη ζωή».

sk6_1

Θα δημιουργήσετε ένα ίδρυμα προστασίας παιδιών;

Είναι κάτι που θα το ήθελα και το σχεδιάζω. Πάρα πολύς κόσμος μού έχει γράψει ότι θα ήθελε να βοηθήσει εθελοντικά σε αυτό το έργο. Είναι πολύ σημαντικό να μπορείς να προσφέρεις ένα ικανοποιητικό καθημερινό περιβάλλον στα παιδιά που έχουν ανάγκη.

 Θα υιοθετούσατε κι άλλα παιδιά;

Θα έπρεπε να το έχω κάνει νωρίτερα, αλλά δεν με άφησε η Μαριτίνα, επιζητούσε το μονοπώλιο στην αγάπη μας. Τώρα πλέον το μετάνιωσε και μου λέει πως είχε άδικο γιατί θα ήθελε να έχει αδέλφια.

Πώς περνάτε τον χρόνο σας με την Μαριτίνα;

Η αλήθεια είναι ότι η Μαριτίνα είναι συνεχώς κοντά μου, αλλά δεν ήθελα να της ταράξω το πρόγραμμα του διαβάσματος για τις απολυτήριες εξετάσεις της Γ’ Γυμνασίου, γι’ αυτό και δεν την πήρα μαζί στο ολιγοήμερο ταξίδι μου στη Θεσσαλονίκη με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου μου “Σμύρνη μου αγαπημένη”. Κάνουμε πολλά πράγματα μαζί: τη βοηθάω στη μελέτη, μου ερμηνεύει τα κομμάτια του κλασικού τραγουδιού, βγαίνουμε έξω παρέα, μου λέει τα μυστικά και τις ανησυχίες της για τους πρώτους εφηβικούς έρωτες... Η Μαριτίνα δεν θέλει να γίνει ηθοποιός, το θεωρεί πολύ κουραστικό επάγγελμα, διαθέτει όμως εξαιρετική οπερική φωνή. Είμαι η μαμά που ξέρει ότι σε αυτή μπορεί να πει τα πάντα γιατί θα σταθώ δίπλα της».


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.