Αρχική Famous Parents Μιμή Ντενίση: "Η Μαριτίνα έχει πέσει θύμα bullying"

Μιμή Ντενίση: "Η Μαριτίνα έχει πέσει θύμα bullying"

ntenish4Για το πρόβλημα του bullying στα σχολεία μίλησε η Μιμή Ντενίση σε πρόσφατες δηλώσεις της και αποκάλυψε, μάλιστα, ότι η κόρη της Μαριτίνα έχει πέσει θύμα του σχολικού εκφοβισμού.

"Η Μαριτίνα δεν θα έκανε ποτέ bullying σε κανένα παιδί γιατί ξέρει τί εστί και έχει πολύ καλή αγωγή και ήθος. Πολλές φορές έχει έρθει κλαμένη από παιδιά που τη ζήλευαν, που της έλεγαν ότι είσαι κόρη της Ντένιση και νομίζεις ότι είσαι κάτι και προσπαθούσαν να την κομπλεξάρουν. Το παιδί μου έχει την τύχη και την ατυχία μαζί να έχει μια μαμά που είναι διάσημη. Έχει μάθει να το αντιμετωπίζει".

Η διάσημη ηθοποιός πρόσθεσε ότι και η ίδια από την πλευρά της έχει κάνει πολλές προσπάθειες, ώστε να περιοριστεί το φαινόμενο στα σχολεία: "Υπάρχει τρομερό bullying στα σχολεία κι έχω κι εγώ πολλές φορές ανακατευτεί, έχω πάει στους διευθυντές, έχω μιλήσει. Για αυτό αναγκάστηκα να παρακολουθώ τί κάνουν τα παιδιά στο facebook".


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.