Αρχική InfoDad Μην ξεχνάμε την οδική ασφάλεια στις καλοκαιρινές διακοπές

Μην ξεχνάμε την οδική ασφάλεια στις καλοκαιρινές διακοπές

Goodyear-offers-safety-tips-on-driving-with-kidsΤα τελευταία χρόνια η οδική ασφάλεια αποτελεί για τη χώρα μας ένα θέμα μείζονος σημασίας καθώς τα θανατηφόρα τροχαία στοιχίζουν κάθε χρόνο τη ζωή εκατοντάδων συνανθρώπων μας. Ιδιαίτερα τώρα που οι καλοκαιρινές διακοπές τίθενται στο επίκεντρο των συζητήσεων καλό θα είναι να έχουμε κατά νου μας τους κανόνες της οδικής ασφάλειας που θα εξασφαλίσουν για εμάς και την οικογένεια μας τις απαραίτητες συνθήκες ούτως ώστε να φθάσουμε με ασφάλεια στο προορισμός.

«Travelling Greece in Comfort and Safety»

Με στόχο την ευαισθητοποίηση των Ελλήνων αλλά και των ξένων επισκεπτών για την οδική ασφάλεια στην Ελλάδα, το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (ΙΟΑΣ) «Πάνος Μυλωνάς» στο πλαίσιο της επιτυχημένης συνεργασίας του με τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών (ΔΑΑ) πραγματοποιεί εκστρατεία ενημέρωσης στους χώρους του αεροδρομίου κατά το μήνα Ιούλιο.

Η εκστρατεία βασίζεται στο μήνυμα «Travelling Greece in Comfort and Safety» με τοποθέτηση ειδικού υλικού που δημιούργησε το Ινστιτούτο, σε επτά χώρους προβολής αφισών καθώς και στις ειδικές οθόνες του αεροδρομίου. Στόχος της συγκεκριμένης εκστρατείας είναι να υπενθυμίσει και να επισημάνει στους επισκέπτες της χώρας μας τους κινδύνους στον δρόμο, κυρίως σε μια περίοδο που το οδικό δίκτυο επιφορτίζεται με μεγάλο αριθμό οχημάτων.

Λαμβάνοντας υπόψη πως στην πρόκληση των τροχαίων συμβάντων ο ανθρώπινος παράγοντας συμβάλλει κατά 65-95%, η εκστρατεία «Travelling Greece in Comfort and Safety» επισημαίνει πως οι κίνδυνοι που υπάρχουν στο οδικό δίκτυο μπορούν να αντιμετωπιστούν με την υιοθέτηση σωστής συμπεριφοράς από τους χρήστες των οδών.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.