Αρχική InfoMommy Συμβουλές Μην ψάχνεις άλλο τα κλειδιά σου!

Μην ψάχνεις άλλο τα κλειδιά σου!

make-lego-key-holder-and-note-clip.1280x600Πόσες φορές λίγο πριν φύγετε από το σπίτι βιαστικά αναζητήσατε τα κλειδιά σας; Τι κι αν έχετε πάρει κλειδοθήκη, τι κι αν έχετε βάλει μπρελόκ μεγάλο για να μην τα χάνετε εύκολα εσείς συνεχίζετε στο παρα πέντε ενός σημαντικού ραντεβού να τα ψάχνετε . Μάλλον, ήρθε η ώρα να επιστρατεύσετε τα Lego των παιδιών για να βρείτε την ησυχία σας.

lego-key-holder-1Κολλάτε ή βιδώνετε ένα μεγάλο κομμάτι Lego στον τοίχο. Βρίσκετε κομμάτια με τρύπα πάνω τους ή δημιουργείτε εσείς μια τρύπα προσεκτικά. Περνάτε τον κρίκο με το κλειδί από την τρύπα, προσαρμόζετε πάνω στο μεγάλο κομμάτι, τα κομμάτια με τον κρίκο και το κλειδί! Τόσο απλά, τόσο εύκολα, τόσο οικονομικά!

lego-key-holder


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.