Αρχική InfoTeens Νέα Μην χάσεις την έκθεση "Η κατάκτηση του διαστήματος" στον Ελληνικό Κόσμο (από 22/3)

Μην χάσεις την έκθεση "Η κατάκτηση του διαστήματος" στον Ελληνικό Κόσμο (από 22/3)

16s13kosmos-thumb-largeΑπό το Αμερικανικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας της Νέας Υόρκης η διαδραστική έκθεση για το μέλλον του διαστήματος "Η κατάκτηση του διαστήματος" , που ταξιδεύει τους επισκέπτες του Ελληνικού Κόσμου στη Σελήνη, στον Άρη, στους Αστεροειδείς και πέρα από αυτούς.

unnamed_32Μία από τις πιο ολοκληρωμένες παγκοσμίως εκθέσεις σχετικά με το μέλλον του ανθρώπου στο διάστημα θα φιλοξενεί το Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος. Η έκθεση "Η κατάκτηση του Διαστήματος" από το Αμερικανικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας της Νέας Υόρκης, σε συνεργασία με το MadaTech, το Εθνικό Μουσείο Επιστήμης, Τεχνολογίας και Διαστήματος του Ισραήλ (MadaTech, Haifa, Ισραήλ) προσφέρει μια ολοκληρωμένη εικόνα για τα διαστημικά ταξίδια, ξεκινώντας από την ιστορία της εξερεύνησης του διαστήματος, μέχρι τις μελλοντικές αποστολές στο ηλιακό μας σύστημα, αλλά και πέρα από αυτό.

Amerikaniko-mouseio3Η έκθεση εστιάζει στο μέλλον της διαστημικής εξερεύνησης με βάση τα τελευταία αποτελέσματα ερευνών κορυφαίων επιστημόνων και μηχανικών, με εκθέματα που δίνουν μια πρώτη εικόνα των επόμενων 50-100 χρόνων. Οι μελλοντικές αποστολές που εκτίθενται στο πλαίσιο της έκθεσης, που κάποτε ανήκαν αποκλειστικά στο χώρο της επιστημονικής φαντασίας και σήμερα συζητώνται από κορυφαίους επιστήμονες, περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων την κατασκευή ανελκυστήρα διαστήματος, την εκτροπή ενός επικίνδυνου αστεροειδούς που περνά κοντά στη Γη και το ταξίδι στον Άρη, ακόμα και την ίδρυση αποικιών εκεί. Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να "επισκεφθούν" τη Σελήνη, τους Αστεροειδείς και τον Άρη μέσα από διαδραστικά εκθέματα και λεπτομερή μοντέλα και παράλληλα να ανακαλύψουν τι θεωρούν οι ειδικοί ότι μας επιφυλάσσει το μέλλον πέρα από τα όρια της γης.

Εκτός από οικογένειες, η έκθεση απευθύνεται επίσης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου, καθώς και σε παιδιά Νηπιαγωγείου.

Τηλέφωνο επικοινωνίας για επισκέψεις σχολείων: 2122540100.

ΠΟΤΕ: από 22/03 έως 13/04 INFO: 22/3-13/4, Δευ.-Πεμ.: 9 π.μ.-1.30μ.μ., Παρ.: 9 π.μ.-8 μ.μ., Σαβ.: 11 π.μ.-4 μ.μ., Κυρ.: 10π.μ.-6μ.μ.
Εισιτήρια
Ενήλικες: 7€
Παιδιά: 4€
Οικογενειακό εισιτήριο (2 ενήλικες + 2 παιδιά): 20€

Ελληνικός Κόσμος
Πειραιώς 254, Ταύρος
212 254 0600


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.