Αρχική InfoTeens Νέα Μην χάσεις την έκθεση κόμικς και εικονογράφησης «Εν Αιθρία 5» στον πολυχώρο THE BOX (από 19/3)

Μην χάσεις την έκθεση κόμικς και εικονογράφησης «Εν Αιθρία 5» στον πολυχώρο THE BOX (από 19/3)

kanaki-HipWestyΕπιστρέφει μετά από χρόνια, για την πέμπτη διοργάνωσή της, η έκθεση κόμικς και εικονογράφησης «Εν Αιθρία 5», με γνωστά ονόματα της ελληνικής σκηνής κόμικς να συνυπάρχουν με νεότερα αλλά και πρωτοεμφανιζόμενα ταλέντα. Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη των Ελλήνων εργαζομένων στο Κοινό Κέντρο Ερευνών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (JRC) στο πλαίσιο πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργανώνονται με αφορμή την Ελληνική προεδρία του Συμβουλίου της Ευρώπης , ενώ διοργανώνεται για πρώτη φορά από την Comicdom Press, τη μη κερδοσκοπική εταιρεία πίσω από το Φεστιβάλ κόμικς Comicdom Con Athens.

rouboulias-Bad DogΟι καλλιτέχνες

Στο πλαίσιο της έκθεσης «Εν Αιθρία 5», ο πολυχώρος ΤΗΕ ΒΟΧ θα φιλοξενήσει, από τις 19 έως και τις 30 Μαρτίου, κόμικς και εικονογραφήσεις από τους Σπύρο Ευάγγελο Αρμένη, Σπύρο Δερβενιώτη, Μιχάλη Διαλυνά, Τριαντάφυλλο Ελευθερίου, Τάσο Ζαφειριάδη, Αποστόλη Ιωάννου, Γιάννη Καλαϊτζή, Γιώργο Καμπάδαη, Αυγή Κανάκη, Βάλια Καπάδαη, Ορέστη Καρέλη και Λένα, Ηλία Κατιρτζιγιανόγλου και Χρήστο Μαρτίνη, Γιώργο Κομιώτη και Harry Saxon, Ευγενία Κουμάκη, Μάνο Λαγουβάρδο, Άρη Λάμπο, Λένα, Λευτέρη Μαυρογιάννη, Γιώργο Μελισσαρόπουλο, Νίκο Μηλιώρη, Αλέξια Οθωναίου, Τάσο Παπαιωάννου, Παύλο Παυλίδη, Γιάννη Ρουμπούλια, Κωνσταντίνο Σκλαβενίτη, Soloup, Κωστή Τζωρτζακάκη, Τόμεκ, Γαβριήλ Τομπαλίδη, Ευγένιο Τριβιζά και Νίκο Κούτση, Γιώργο Τσιαμάντα και Πέτρο Χριστούλια.

kabadais-Run FreeΟι καλλιτέχνες που συμμετέχουν στην έκθεση, εκπροσωπούν ένα ευρύ φάσμα τεχνοτροπιών και «σχολών», με θέμα απόλυτα ελεύθερο και μοναδική προϋπόθεση τα έργα να μην έχουν εκτεθεί ή δημοσιευτεί στο παρελθόν, σε μια προσπάθεια να εστιάσουν στη δημιουργικότητα της ελληνικής σκηνής των κόμικς, όπως αυτή αποτυπώνεται στις αρχές του 2014.

Ανταποκρινόμενοι στο πολύχρονο αίτημα κοινού και καλλιτεχνών, ώστε τα έργα αντίστοιχων εκθέσεων να παραμένουν διαθέσιμα και μετά το τέλος αυτών, όλα τα έργα που συμμετέχουν στην «Εν Αιθρία 5», θα βρίσκονται και στον κατάλογο-ανθολογία που θα διατίθεται στο χώρο της έκθεσης, και στη συνέχεια σε comic shops και βιβλιοπωλεία. Τα έσοδα από τις πωλήσεις της ανθολογίας, θα διατεθούν ώστε να καταστεί βιώσιμη η συνέχεια του καταλόγου, με στόχο, κάθε επόμενη «Εν Αιθρία», να αποτελεί την ετήσια χαρτογράφηση μιας ακμαίας και δημιουργικής ελληνικής σκηνής.

Εγκαίνια: Τετάρτη 19 Μαρτίου, 7 μ.μ.. Καθημερινά 5-9 μ.μ., Σάββατο και Κυριακή 1-9 μ.μ.,

είσοδος ελεύθερη.
ΤΗΕ ΒΟΧ,

Δορυλαίου 21, Πλατεία Μαβίλη.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.