Αρχική InfoTeens Νέα Μην χάσεις το Coca-Cola Party @ South Beach (23/06)

Μην χάσεις το Coca-Cola Party @ South Beach (23/06)

sbeach_cocacola_party_copyH Coca-Cola γιορτάζει αυτό το καλοκαίρι με 4 μοναδικά beach party. Η αρχή γίνεται αυτή τη Κυριακή 23 Ιουνίου στο South Beach - Λεωφ. Κωνσταντίνου Καραμανλή 4 (Α' Πλαζ Βούλας). Εκεί θα βρίσκονται ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος, η Courtney και ο Claydee για να μοιραστούν μαζί σας την απίστευτη καλοκαιρινή εμπειρία!

Ξέρεις ότι τώρα το όνομά σου μπορεί να γίνει συνώνυμο της δροσιάς και της απόλαυσης; Πώς; Πολύ εύκολα! Γιατί τώρα μπορείς είτε να αποκτήσεις είτε να δημιουργήσεις τη δική σου συσκευασία Coca-Cola που γράφει πάνω το όνομά σου, το όνομα του κολλητού σου, του δεσμού σου, της ομάδας σου, το όνομα αυτών που θα γνωρίσεις φέτος το καλοκαίρι, όλου του κόσμου! Απόλαυσε, λοιπόν, μια παγωμένη Coca-Cola, μπες στο shareacocacola.gr για να μοιραστείς την απόλαυση με αυτούς που θες και να τους χαρίσεις ένα χαμόγελο, και πίστεψε ότι το αύριο θα είναι ακριβώς όπως το θες! Γιατί οι καλύτερες στιγμές είναι αυτές που μοιραζόμαστε!

moirazomaste_cocacola


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.