Αρχική InfoTeens Παιχνίδια – Gadgets Μην χάσεις το δωρεάν σεμινάριο iOS7 στα Golden-i (26/9)

Μην χάσεις το δωρεάν σεμινάριο iOS7 στα Golden-i (26/9)

iOS-7-concept-Simply-ZestyΤα καταστήματα Golden-i, τα Apple Premium Reseller stores, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, προσκαλούν όσους ενδιαφέρονται να δουν και να μάθουν τα χαρακτηριστικά της αναβαθμισμένης έκδοσης του λειτουργικού συστήματος iOS 7 της Apple, την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου στις 19:00 στα καταστήματα Golden i σε Αθήνα (Golden Hall) και Θεσσαλονίκη (Τσιμισκή 43) για μία εφ’ όλης της ύλης παρουσίαση εντελώς δωρεάν.

Το iOS 7 έχει νέο πρωτοποριακό σχεδιασμό με φυσική κίνηση, λειτουργικά επίπεδα και κομψά χρώματα, που καθηλώνουν το χρήστη, ακόμη και μέσα από τις πιο απλές καθημερινές εργασίες. Η αναβαθμισμένη έκδοση του λειτουργικού, διαθέτει εκατοντάδες νέα χαρακτηριστικά, όπως τα Control Center, Κέντρο Γνωστοποιήσεων, βελτιωμένο Multitasking, AirDrop, την εμπλουτισμένη εφαρμογή Φωτογραφίες, ένα αναβαθμισμένο Safari και πολλά άλλα. Με την καινούρια δυνατότητα του iOS 7, "Δημοφιλείς εφαρμογές κοντά μου", μπορεί κανείς να εντοπίζει εφαρμογές με βάση την τοποθεσία όπου βρίσκεται. Επιπλέον η νέα έκδοση επιτρέπει ρυθμίσεις σε όλες τις εφαρμογές για αυτόματη ανανέωση από το App Store.

Το λειτουργικό σύστημα είναι διαθέσιμο εντελώς δωρεάν και οι συμβατές συσκευές είναι οι:

iPhone 4 ή νεότερο,
iPad 2 ή νεότερο,
iPad mini και
iPod Touch (5ης γενιάς

Για δωρεάν δήλωση συμμετοχής στο σεμινάριο, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση
http://www.ace-hellas.gr/contact/contact_golden.asp?by_mail=13&lang=el&check_send=0

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε ένα από τα τρία καταστήματα Golden-i ή ψηφιακά στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.golden-i.gr

Αθήνα :
Golden Hall, Κηφισίας 37Α, Μαρούσι 15123
Τηλ : 2106895555, e-mail : info@gh.golden-i.gr
Ωράριο: Δευτέρα-Παρασκευή: 10:00-21:00, Σάββατο: 10:00-20:00

Θεσσαλονίκη Κέντρο:
Εμπορικό Κέντρο "Πλατεία", Τσιμισκή 43, Θεσσαλονίκη 54623,
Τηλ : 2310231020, e-mail : info@ts.golden-i.gr
Ωράριο: Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00-21:00, Σάββατο: 10:00-18:00


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.