Αρχική InfoTeens Sports Μην χάσεις το παγκόσμιο πρωτάθλημα jet ski στην Καλαμάτα (9-14/6)

Μην χάσεις το παγκόσμιο πρωτάθλημα jet ski στην Καλαμάτα (9-14/6)

jet-ski-race-day-2-154Από τις 9 έως τις 14 Ιουνίου , θα διεξαχθεί στην Καλαμάτα παγκόσμιο πρωτάθλημα jet ski, υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας και με την υποστήριξή του. Το διεθνές αθλητικό γεγονός, έχει μεγάλη απήχηση, ενώ η διεξαγωγή του , στην αρχή της τουριστικής περιόδου, όπως σημειώνει ο Δήμος, θα αποτελέσει σημαντικό παράγοντα προσέλκυσης επισκεπτών στην Καλαμάτα και την περιοχή της.

Ο Δήμος Καλαμάτας, θα παράσχει την αναγκαία συνδρομή, παραχωρώντας τους χώρους που είναι απαραίτητοι (για παράδειγμα, κεντρικός προβλήτας λιμένος Καλαμάτας) και συμβάλλοντας με υλικά, μέσα και προσωπικό.

Jet-Ski-RaceΣτο παγκόσμιο πρωτάθλημα, που διοργανώνει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Jet Sport, αναμένεται να μετάσχουν 50 αθλητές από 35 χώρες.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.