Αρχική InfoTeens Παιχνίδια – Gadgets Μην χάσεις το "Tech Open" στο The Mall Athens (7-27/10)

Μην χάσεις το "Tech Open" στο The Mall Athens (7-27/10)

mall2Από τις 7 έως και τις 27 Οκτωβρίου το The Mall Athens μας προσκαλεί για άλλη μια χρονιά στον κόσμο της τεχνολογίας, μέσα από την ενέργεια “TechOpen 2013”. Για να είστε πάντα open στο αύριο της τεχνολογίας και της καινοτομίας και in… στο πιο hot σημείο συνάντησης των περισσοτέρων και άκρως ενημερωμένων καταστημάτων τεχνολογίας!

Το “TechOpen 2013” ξεκινάει και φέτος στο αγαπημένο μας εμπορικό κέντρο, και δίνει την ευκαιρία σε techlovers και μη να εξερευνήσουν το συναρπαστικό κόσμο της καινοτομίας μέσα από τα καταστήματα τεχνολογίας, αλλά και παρουσιάσεις κορυφαίων εταιριών τεχνολογίας. Οι επισκέπτες του TheMallAthens θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν με τηλεκατευθυνόμενα οχήματα, να ανακαλύψουν τα μυστικά της ρομποτικής, να δημιουργήσουν και να εκτυπώσουν το δικό τους τρισδιάστατο αντικείμενο, και να διασκεδάσουν δημιουργικά στο εργαστήρι πειραμάτων φυσικής.

Τέλος, από τις 12 έως και τις 19 Οκτωβρίου το 3ο επίπεδο του TheMallAthens θα φιλοξενήσει την εικαστική έκθεση «EyeCreate», με έργα που έχουν φιλοτεχνήσει οι αριστούχοι της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών. Η έκθεση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Εβδομάδας Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για την προάσπιση του αγαθού της όρασης, του Προγράμματος «Μαζί βλέπουμε τη ζωή ομορφότερη».

Ωράριο λειτουργίας διαδραστικών:
Δευτέρα - Παρασκευή: 16.00 – 20.00
Σάββατο: 12.00 – 20.00
Κυριακή: 11.00 – 19.00 (μόνο στο 3ο επίπεδο)

Ωράριο λειτουργίας έκθεσης:
Δευτέρα - Κυριακή: 09.00 – 21.00

The Mall Athens
Ανδρέα Παπανδρέου 35, Μαρούσι


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.