Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Μην χάσετε τα μουσικομαγειρέματα του Ευτύχη Μπλέτσα στο Food Festival του Mediterranean Cosmos (28/2 & 1/3)

Μην χάσετε τα μουσικομαγειρέματα του Ευτύχη Μπλέτσα στο Food Festival του Mediterranean Cosmos (28/2 & 1/3)

Μουσικομαγειρέματα στο FOOD FESTIVAL του Mediterranean CosmosΤο μοναδικό και άκρως ενδιαφέρον Food Festival που ξεκίνησε στο Mediterranean Cosmos από τις 14 Φεβρουαρίου, θα συνεχίσει να βρίσκεται κοντά σας και θα κορυφωθεί στη 1 Μαρτίου 2014, προσφέροντας μοναδικές στιγμές διασκέδασης και εμπειριών για ολόκληρη την οικογένεια.

Ειδικότερα, την Παρασκευή 28/2 και το Σάββατο 01/03 θα είναι κοντά σας ο Ευτύχης Μπλέτσας με μοναδικά εργαστήρια για τους μικρούς του φίλους, με μουσική και παιχνίδι, στην κουζίνα του Mediterranean Cosmos στην Κίτρινη Πλατεία.

Τα Μουσικομαγειρέματα του αγαπημένου σεφ, είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα, όπου τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν, φτιάχνοντας απλές συνταγές και να μάθουν διασκεδάζοντας. Ο Ευτύχης με την κιθάρα του, θα τραγουδήσει και θα μοιραστεί με τα παιδιά συμβουλές για σωστή διατροφή!

Πρόγραμμα εργαστηρίων:
Παρασκευή 28/02 18:00 – 20:00
Σάββατο 01/03 12:00 – 14:00

Μουσική και μαγειρική θα συνδυάζονται… μόνο στο Food Festival, του Mediterranean Cosmos!

Mediterranean Cosmos
11ο χλμ. Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης / Νέων Μουδανιών
57001 Θεσσαλονίκη – Ελλάδα
2310.489.571


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.