Μην χάσετε το 1ο Τουρνουά Footvolley στη Ζάκυνθο (1-4/7)

footvolleyΤο καλοκαίρι εκτός από τα θαλάσσια σπορ ανθούν και τα αθλήματα στην άμμο. Εκτός από το κλασσικό πλέον beach volley, μικροί και μεγάλοι επιδίδονται τα τελευταία χρόνια σε αγώνες footvolley, δηλαδή σε ποδοβόλεϊ .

Εάν ο δρόμος σας βγάλει στη Ζάκυνθο το προσεχές τετραήμερο 1η-4η Αυγούστου μην χάσετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε και γιατί όχι να συμμετάσχετε στο πρώτο τουρνουά ποδοβόλεϊ που διοργανώνεται στο νησί.  Το τουρνουά θα διεξαχθεί στην πλατεία Σολωμού και οι αγώνες θα ξεκινούν στις 7:00 μμ και θα ολοκληρώνονται λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Στην πλατεία θα δημιουργηθεί γήπεδο που θα στρωθεί με άμμο και μία μικρή κερκίδα, ενώ θα τοποθετηθεί και ο κατάλληλος φωτισμός. Στόχος του Δήμου είναι αυτή η διοργάνωση να γίνει θεσμός.

015708-brazil-footvolleyΌσον αφορά τους κανόνες, η κάθε ομάδα αποτελείται από 2 παίκτες με δικαίωμα αναπληρωματικού. Συνολικά, θα συμμετέχουν 20 ομάδες που θα χωριστούν σε 4 ομίλους των 5 ομάδων ο καθένας. Ο αγώνας θα αποτελείται από ένα σετ των 21 πόντων. Η νικητήρια ομάδα θα αντιμετωπίσει σε αγώνα επίδειξης δύο καταξιωμένους βραζιλιάνους ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί και στην SUPER LEAGUE, τους Λουτσιάνο Ντε Σόουζα και Ουέλινγκτον Ρέις.

Οι ενδιαφερόμενοι για να δηλώσουν συμμετοχή, πρέπει να προσέλθουν στον 2ο όροφο του κτηρίου του Δήμου Ζακύνθου, στο γραφείο γραμματείας του Δημάρχου.