Αρχική InfoTeens Νέα "Mind the EURO gap!": Ένα μήνυμα-μαρτυρία για την Ευρώπη από τους νέους της χώρας μας

"Mind the EURO gap!": Ένα μήνυμα-μαρτυρία για την Ευρώπη από τους νέους της χώρας μας

1049234_177441812432026_1769667323_oΤι σημαίνει για σένα η Ευρωπαϊκή Ένωση; Πόσο Ευρωπαίος πολίτης νιώθεις; Πόσο αποτελεσματικές είναι οι ευρωπαϊκές πολιτικές για τους νέους; Τι πρέπει ακόμη να γίνει;

Στο πλαίσιο του προγράμματος του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης ”Mind the Eurogap!” που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με το Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού δημιουργήθηκε το σύντομης διάρκειας ομώνυμο τηλεοπτικό φιλμάκι που ετοίμασε μια ομάδα νέων μιλώντας για τον ρόλο της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην καθημερινή τους ζωή με σκοπό να σταλεί ως μήνυμα στους Ευρωβουλευτές ενόψει των ευρωεκλογών της Άνοιξης του 2014.

Στο βίντεο καταγράφονται οι προσδοκίες, οι απογοητεύσεις και οι επιπτώσεις των ευρωπαϊκών πολιτικών στην καθημερινή ζωή των νέων. Οι δυνατότητες, οι επιθυμίες και τα εμπόδια, όπως προέκυψαν από το διάλογο μεταξύ τους. Ένα μήνυμα-μαρτυρία σε πρώτο πρόσωπο, με αμεσότητα και ειλικρίνεια από τους νέους ενόψει των ευρωεκλογών της Άνοιξης 2014.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.