Αρχική InfoSchool Εκπαιδευτικά Νέα Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για τις λίστες διαθεσιμότητας κατέθεσε η ΟΛΜΕ

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για τις λίστες διαθεσιμότητας κατέθεσε η ΟΛΜΕ

ef894e44662b0711ab8894fecb9a1375_XLΜήνυση κατά παντός υπευθύνου για τις λίστες διαθεσιμότητας που δημοσιοποιήθηκαν την Παρασκευή 12 Ιουλίου κατέθεσε σήμερα η ΟΛΜΕ.

Στο στόχαστρο της ομοσπονδίας βρέθηκαν ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου κ. Αθανάσιος Κυριαζής, η αναπληρώτρια προϊσταμένη Γενικής Διεύθυνσης του υπουργείου Ευδοκία Καρδαμίτση αλλά και όσοι ευθύνονται για τη δημοσιοποίηση των προσωπικών στοιχείων 2.500 εκπαιδευτικών.

Η ΟΛΜΕ είχε καταγγείλει αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση των σχετικών πινάκων την ενέργεια του υπουργείου να προχωρήσει στην υλοποίηση του νόμου για τις διαθεσιμότητες των εκπαιδευτικών πριν ακόμη αυτός συζητηθεί και ψηφιστεί στη Βουλή.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.