Αρχική InfoBaby 0-36 μηνών Μήπως η πρώτη λέξη του μωρού σας ήταν «tablet»;

Μήπως η πρώτη λέξη του μωρού σας ήταν «tablet»;

Fotolia_46312077_MΜια εταιρία δικτύου στην Ινδία ετοίμασε ένα αστείο animation για να διαφημίσει το γρήγορο ίντερνετ που παρέχει, στο οποίο βλέπουμε ένα μωρό που μετά τη γέννα του, το πρώτο που κάνει είναι να αρπάξει το tablet της μητέρας του!

Το εξαιρετικά καυστικό βίντεο θέτει το ερώτημα από ποια στιγμή της ζωής μας ξεκινάει η εξάρτηση από την τεχνολογία. Καταπώς φαίνεται από επιστημονική έρευνα που έγινε στη Βρετανία, ξεκινάει από τη στιγμή που γεννιόμαστε!

Η τεχνολογία έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας από πολύ μικρή ηλικία. Σύμφωνα με βρετανική δημοσκόπηση της εταιρείας Τech21 στην οποία συμμετείχαν γονείς, περισσότεροι από ένας στους οκτώ υποστήριξε ότι η πρώτη λέξη που είπε το παιδί τους δεν ήταν ούτε «μαμά», ούτε «μπαμπά», αλλά «tablet».

Δείτε το βίντεο στο thetoc.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.