Αρχική InfoDad Μισό εκατ. ευρώ προσφέρουν οι «ερυθρόλευκοι» για την αναστήλωση των σχολείων στην Κεφαλλονιά

Μισό εκατ. ευρώ προσφέρουν οι «ερυθρόλευκοι» για την αναστήλωση των σχολείων στην Κεφαλλονιά

osfp

Η κίνηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός πραγματικά αξίζει πολλά συγχαρητήρια εκ μέρους όλων των Ελλήνων.

Η πρωτοβουλία της για την αναστήλωση των κατεστραμμένων από τους σεισμούς σχολείων της Κεφαλονιάς από κοινού με το Υπουργείο Παιδείας είναι πολύ σημαντική αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, επικοινώνησε με τον Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο και του εξεδήλωσε την πρόθεση της ΠΑΕ να συμβάλει στην αναστήλωση τεσσάρων σχολείων με το ποσό των 500.000 ευρώ.

Την ανακοίνωση της πρωτοβουλίας της ερυθρόλευκης ΠΑΕ έκανε ο γενικός διευθυντής, Γιάννης Βρέντζος, στο πλαίσιο της παρουσίασης των μεταγραφικών αποκτημάτων του Ιανουαρίου.

«Είναι ένα έργο, που το κόστος του ανέρχεται σε τουλάχιστον 500.000 ευρώ, ώστε να επιστρέψουν το ταχύτερο δυνατό στα σχολεία. Δεσμευόμαστε πως η οικογένεια του Ολυμπιακού θα είναι κοντά στο νησί με τη φυσική τους παρουσία και την ηθική τους συμπαράσταση», ήταν τα λόγια του γενικού διευθυντή της ΠΑΕ.

Ο υπουργός Παιδείας έκανε άμεσα δεκτή την προσφορά. Αργότερα θα υπάρξουν ανακοινώσεις.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.