Αρχική InfoMommy Νέα Μητέρα ανακάλυψε φωτογραφίες της 8χρονης κόρης της σε δεκάδες πορνογραφικές ιστοσελίδες

Μητέρα ανακάλυψε φωτογραφίες της 8χρονης κόρης της σε δεκάδες πορνογραφικές ιστοσελίδες

ImageHandler.ashx

Μία μητέρα μετά από μία τυχαία αναζήτηση στο Internet ανακάλυψε και δικές της φωτογραφίες σε πορνογραφικά sites.  Βρήκε μάλιστα και φωτογραφίες της 8χρονης κόρης της σε δεκάδες πορνογραφικά sites και μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Brittany Champagne δήλωσε ότι το βράδυ της Τετάρτης ανακάλυψε έναν ψεύτικο λογαριασμό στο Instagrαm όπου ο κάτοχός τους ισχυριζόταν πως ήταν ένα 11χρονο bisexual κορίτσι, ενώ υπήρχαν και φωτογραφίες της ίδιας με τον μόλις 9 μηνών γιο της.

Ο άρρωστος ιδιοκτήτης του λογαριασμού είχε προφανώς «κλέψει» φωτογραφίες από το Facebook της μητέρας και τις ανέβασε στον δικό του στο Instagram βάζοντάς τους ετικέτες πορνογραφικών ιστοσελίδων.

Μετά το πρώτο σοκ η μητέρα με μία γρήγορη αναζήτηση εντόπισε τις φωτογραφίες τους σε δεκάδες ιστοσελίδες ανάλογου περιεχομένου.

Η ίδια πλέον έχει κάνει ρύθμιση στον λογαριασμό της στο Facebook ώστε να μπορούν να δουν τις φωτογραφίες μόνο οι φίλοι της, ωστόσο αποφεύγει όπως και να 'χει να ποστάρει φωτογραφίες της οικογένειάς της.

Η ίδια ενημέρωσε κατευθείαν τις αρχές για το γεγονός αλλά εκπρόσωπος της αστυνομίας δηλώνει πως μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να έχει διαπραχθεί κάποιο έγκλημα.

Παρά το γεγονός ότι και το Facebook αλλά και το Instagram δίνουν την δυνατότητα στους χρήστες να αναφέρουν τις φωτογραφίες ακατάλληλου περιεχομένου η μητέρα των δύο ανήλικων παιδιών ωστόσο ισχυρίζεται πως έκανες αρκετές προσπάθειες προκειμένου οι φωτογραφίες να... κατέβουν από τους λογαριασμούς, τονίζοντας παράλληλα πως ένιωσε η χειρότερη μητέρα στον κόσμο όταν αντίκρισε τις φωτογραφίες τους.

«Δεν μπορώ ούτε να φανταστώ πως θα ένιωθαν τα παιδιά μου», λέει και συμπληρώνει.

Πηγή: protothema.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.