Μητέρα δημιουργεί γευστικά «έργα τέχνης» για την κορούλα της

Brazilian-mom-quits-academic-career-to-prepare-creative-dishes__880

Η Nívea Salgado δεν είναι μια συνηθισμένη βραζιλιάνα μητέρα. Αφού απέκτησε Μεταπτυχιακό και Διδακτορικό στην Οδοντιατρική, εγκατέλειψε την ακαδημαϊκή καριέρα της προκειμένου να αφοσιωθεί στην μητρότητα.

Brazilian-mom-quits-academic-career-to-prepare-creative-dishes2__880

Brazilian-mom-quits-academic-career-to-prepare-creative-dishes3__880

Ύστερα από ένα χρόνο γεμάτο άγρυπνες νύχτες, άρχισε να γράφει στο προσωπικό της blog για τις μοναδικές εμπειρίες στο νέο ρόλο της ως μητέρα. Όταν η κόρη της Catarina ξεκίνησε επιτέλους να κοιμάται καλά το βράδυ, έγινε πολύ επιλεκτική ως προς το φαγητό.

Brazilian-mom-quits-academic-career-to-prepare-creative-dishes13__880

Brazilian-mom-quits-academic-career-to-prepare-creative-dishes7__880

Τότε, η ευρηματική μητέρα της αποφάσισε να αξιοποιήσει τις δεξιότητες που είχε αναπτύξει ως οδοντίατρος. Χωρίς να έχει παρακολουθήσει μαθήματα μαγειρικής, μυήθηκε στην προετοιμασία υπέροχων πιάτων στα οποία η κόρη της δεν μπορούσε να αντισταθεί.

Brazilian-mom-quits-academic-career-to-prepare-creative-dishes4__880Πλέον η μικρή Catarina είναι πιο θετική στη δοκιμή νέων γεύσεων, συμπεριλαμβανομένων των φρούτων και των λαχανικών, ενώ συμμετέχει και η ίδια στη δημιουργία των ευφάνταστων πιάτων ζητώντας από τη μητέρα της να προσθέσει στα μικρά «έργα τέχνης» μερικούς από τους αγαπημένους της χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων.