Αρχική InfoDad Μητέρα καταδίκασε το Αμερικανικό Κράτος για την δολοφονία του 5χρονου παιδιού της

Μητέρα καταδίκασε το Αμερικανικό Κράτος για την δολοφονία του 5χρονου παιδιού της

n-CHILD-ABUSE-large570Η μητέρα ενός πεντάχρονου κοριτσιού που σκοτώθηκε από τα χέρια του ίδιου του πατέρα της μήνυσε επιτυχώς το Αμερικανικό κράτος αποσπώντας 2 εκατομμύρια δολάρια. Η κόρη της, Τάλια, έχασε την ζωή της τον Ιούλιο του 2005 μετά από ένα βίαιο χτύπημα του στρατιωτικού πατέρα της, Naeem Williams.

«Ποτέ δεν θα κλείσει για μένα (η υπόθεση) γιατί η κόρη μου πέθανε», δήλωσε η Tarshia Williams.

Σύμφωνα με τον Independent, ο άνδρας καταδικάστηκε πέρυσι σε 20ετη φυλάκιση, όμως η μητέρα υποστήριξε πως το κράτος δεν προστάτεψε την κόρη της, η οποία διέμενε με τον πατέρα και την μητριά της σε στρατιωτική εστία στην Χαβάη.

Σύμφωνα με την καταγγελία της, η στρατιωτική μονάδα δεν κατήγγειλε την κακοποίηση που δεχόταν το πεντάχρονο κοριτσάκι από το ζευγάρι. Ακόμα, ισχυρίστηκε πως η στρατιωτική αστυνομία είχε εντοπίσει το κοριτσάκι γυμνό και βουβό σε ένα δωμάτιο γεμάτο κόπρανα λίγες ώρες πριν τον θάνατό της, όμως κανένας δεν κάλεσε την πρόνοια.

Σε συνεργασία με τη Huffingtonpost.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.