Αρχική InfoBaby 0-36 μηνών Μητέρα μετέτρεψε το βρεφικό δωμάτιο στο μαγικό κόσμο του Harry Potter! (εικόνες)

Μητέρα μετέτρεψε το βρεφικό δωμάτιο στο μαγικό κόσμο του Harry Potter! (εικόνες)

Ενώ περιμένουν το τέταρτο παιδάκι τους, η Tiffany Nicole και ο σύζυγός της αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα βρεφικό δωμάτιο εμπνευσμένο από τον αγαπημένο τους Harry Potter. "Με τον άντρα μου σκεφτήκαμε ότι αυτό θα ήταν το τελευταίο μας παιδάκι, επομένως τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή να πραγματοποιήσουμε το όνειρο που είχαμε πάντα, να φτιάξουμε ένα δωμάτιο βασισμένο στα μυθιστορήματα και τις ταινίες του αγαπημένου μας ήρωα".

enhanced-6641-1458760724-3Το ζευγάρι ξεκίνησε τις ετοιμασίες για το νέο δωμάτιο τον Φεβρουάριο και κατάφεραν να το ολοκληρώσουν μόλις πριν από λίγες ημέρες. Χρειάστηκαν λιγότερο από δύο μήνες για να ετοιμάσουν κάθε γωνιά του δωματίου για το νέο τους μωράκι. Μάλιστα, η Tiffany εξομολογείται ότι μεγάλωσε με τα βιβλία του Harry Potter και ήθελε να δημιουργήσει αυτό το βρεφικό δωμάτιο, γιατί πραγματικά της άλλαξαν όλη τη ζωή!

enhanced-6811-1458760764-1"Πρόσφατα είδαμε παρέα με τα υπόλοιπα παιδιά μου την πρώτη ταινία του Harry Potter και τότε αποφασίσαμε ότι θα ήταν υπέροχο να διακοσμήσουμε το δωμάτιο του νεογέννητου με βάση την ιστορία που είχε τόσο μεγάλο αντίκτυπο στην παιδική μου ηλικία", αναφέρει η μητέρα.

enhanced-8291-1458757121-18Το πιο εντυπωσιακό από όλα είναι οι μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά στο δωμάτιο, καθώς οι γονείς έψαξαν πολύ και διέθεσαν αρκετό από τον χρόνο τους για να βρουν σπάνια αντικείμενα που θα διακοσμήσουν το δωμάτιο του μωρού, τα περισσότερα από τα οποία αναζήτησαν μέσω διαδικτύου.

screenshot.56


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.