Μητέρα που θηλάζει τον 2 ετών γιο της δέχεται επίθεση για παιδική “κακοποίηση”

Μητέρα που θηλάζει τον 2 ετών γιο της δέχεται επίθεση για παιδική "κακοποίηση"

Θύμα της «επίθεσης» είναι μια 35χρονη μητέρα, blogger από τη Σκωτία, η οποία θηλάζει ακόμη τον 2 ετών γιο της και οι χρήστες του διαδικτύου, όπου η μητέρα συνήθιζε να κάνει αναρτήσεις, την κατηγορούν για «κακοποίηση»

Σύμφωνα με την ίδια ορισμένοι από τους επικριτές της έφτασαν στο σημείο να ζητήσουν τη σύλληψή της υποστηρίζοντας ότι η 35χρονη «κακοποιεί» το παιδί της.

Ζητούν τη σύλληψή της

Η ίδια, μάλιστα, γύρισε και ένα βίντεο στο οποίο περιγράφει τις επιθέσεις που δέχθηκε και το σοκ που βιώσε από αυτές με αρκετούς να την κατηγορούν ότι «έχει θέματα», μολονότι, όπως σημειώνει, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας συστήνει τον θηλασμό για παιδιά μέχρι τουλάχιστον τα δύο έτη τους.

Χρησιμοποιεί σύσταση του ΠΟΥ

«Δεν μπορώ να πιστέψω τις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί. Ο γιος μου είναι 2,5 ετών αλλά οι άνθρωποι πιστεύουν ότι του ασκώ βία» λέει στο βίντεο η blogger.

Η 35χρονη μητέρα χαρακτηρίζει, τέλος, αστείο το γεγονός ότι ενώ τα βίντεο που έχει αναρτήσει υποστηρίζουν τον απογαλακτισμό και περιγράφουν πώς η ίδια προσπαθεί να διακόψει τον θηλασμό «ορισμένοι λένε ότι θα πρέπει να μου περάσουν χειροπέδες γιατί κάνω κάτι τόσο φυσικό και κανονικό».

Διαβάστε επίσης

Ελάτε να απολαύσουμε την μερική έκλειψη ηλίου στο Αστεροσκοπείο Αθήνας – Απολαύστε την και μέσω YouTube!

Αγόριανη: “Έφυγε” από τη ζωή το 4.5 μηνών μωράκι τους και τους ταλαιπωρούν για μια νεκροψία

Aυτός είναι ο 30χρονος που παρενόχλησε σεξουαλικά 11χρονη στην Κατερίνη